Kiss Music News

Smiley și Gina Pistol și-au botezat în secret fetița. Iată prima fotografie de la botezul lui Josephine!

Iată cum s-au îmbrăcat Gina Pistol și Smiley la botezul fetiței lor!

Smiley și Gina Pistol au păstrat până acum discreția în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine Ana Maria, și nu au împărtășit imagini în care să i se vadă și chipul. De asemenea, cei doi părinți și-au dorit să păstreze secret și botezul micuței, însă, una dintre invitate i-a dat de gol.

Se pare că evenimentul a avut loc chiar zilele trecute și deși Smiley și Gina Pistol nu au postat nicio fotografie de la botezul fetiței lor, știrea s-a aflat cu ajutorul uneia dintre vedetele invitate la eveniment.

Andreea Bănică este cea care a dezvăluit pe contul ei de Instagram că a petrecut la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol, oferind detalii despre ținuta pe care a purtat-o.

Este un costum roz special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Tot Andreea Bănică este cea care a dezvăluit și prima fotografie de la botezul micuței, imagine în care cântăreața apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și cei doi fericiți părinți, Smiley și Gina Pistol. „Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important.”, este textul care acompaniază fotografia.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.