Kiss Music News

Mario Fresh și Alexia Eram au fost la un pas de despărțire: „Da, e adevărat”

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire?

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de aproape cinci ani împreună și formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. Însă, cei doi au recunoscut, de curând, că au fost la un pas de despărțire. Între timp, au trecut peste acea perioadă dificilă, iar acum totul este în regulă între cei doi.

Da, e adevărat”, a spus Alexia Eram când a fost întrebată dacă ea și Mario Fresh au fost vreodată la un pas de despărțire.

În urmă cu ceva vreme, au existat zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit și chiar nu se mai urmăreau unul pe altul pe Instagram.  La vremea respectivă nu au făcut declarații, însă acum au confirmat că au existat discuții între ei despre despărțire. Au trecut peste și sunt în continuare un cuplu.

În luna februarie, Mario Fresh și Alexia Eram au participat la un super Kiss Kuiz, unde au dezvăluit detalii picante din relația lor. La acea vreme, Mario a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale: „Alexia mereu îmi face surprize frumoase. Ori îmi face cadouri, ori îmi ia ceva de îmbrăcat, ori mergem într-o excursie, la munte la mare, sau în altă țară”, a dezvăluit Mario Fresh.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.