Cool Stuff

2021, anul despărțirilor! Zece cupluri celebre care și-au spus „adio”

Se pare că timpul petrecut împreună în timpul pandemiei nu prea le-a priit unora.

Cu un 2020 care ne-a ținut mai mult în case, și un început de 2021 nu cu mult diferit, nu este de mirare că relațiile noastre amoroase au avut de suferit. Și nici vedetele nu au stat prea bine la acest capitol.

Pandemia a pus bețe în roate unor relații aparent bine sudate, iar câteva cupluri de vedete și-au spus „adio” în prima parte a anului.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

În martie, Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit. Deși, la acel moment, lucrururile nu erau clare, peste doar o lună, superstarurile au confirmat că au rupt logodna și că le este mai bine ca prieteni.

„Ne-am dat seama că suntem mai bine prieteni și ne dorim să rămânem așa”, au declarat ei. „Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor comune. ne dorim doar bine unul pentru celălalt și pentru copiii fiecăruia”, au adăugat aceștia.

Bill și Melinda Gates

Tot în luna mai, Bill Gates a anunțat că el și soția lui, Melinda, s-au despărțit după 27 de ani de căsnicie. „După o mulțime de discuții și multă muncă la relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei”, a scris acesta pe Twitter. „Nu credem că mai putem crește împreună ca și cuplu în următoarea fază a vieții noastre”.

Ashley Benson și G-Eazy

După aproape un an de relație, Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. Fanii cu ochi de vultur au fost cei care au observant primele semne, după ce Ashley i-a dat unfollow rapperului, apoi a venit și vestea că cei doi chiar și-au spus „adio”.

Kim Kardashian și Kanye West

Despărțirea dintre Kim Kardashian și Kanye West candidează cu success la titlul de despărțirea anului. După aproape șapte ani de relație, vedetele sunt în plin process de divorț. Cuplul – care are patru copii – a avut un an tumultuous, pe fondul eșecului candidaturii rapperului și a luptei sale cu tulburarea bipolară.

Deși au încercat în mai multe rânduri să facă lucrurile să meargă, cei doi au decis, în cele din urmă, să o ia pe drumuri separate.

Rebel Wilson și Jacob Busch

În ultima vreme, Rebel Wilson a trecut printr-o serie de schimbări radicale, printre care unele și în viața sentimentală. Actrița din „Pitch Perfect” s-a despărțit de iubitul ei, Jacob Busch la începutul anului. Rebel și omul de afaceri cu 11 ani mai mic decât ea, au început să iasă împreună înainte de pandemie. Ei au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu la o gala organizată de Prințul Albert, care a avut loc la Monaco.

Zac Efron și Vanessa Valladare

Povestea de dragoste dintre Zac Efron și Vanessa Valladares a durat doar 10 luni. Actorul a cunoscut-o pe chelnerița, în vârstă de 25 de ani, la magazinul Byron Bay din New South Wales, acolo unde aceasta lucra. Lucrurile păreau că merg foarte bine între cei doi și potrivit Daily Mail, acesta a renunțat și la slujbă pentru a petrece mai mult timp alături de iubitul ei.

În lunile ce au urmat, Vanessa a fost fotografiată în permanentă alături de actor, în timpul călătoriei lor în jurul Australiei. Dar flacăra s-a stins la fel de repede, pe cât s-a aprins.

Ben Affleck și Ana de Armas

Ben Affleck este cu siguranță pe buzele tuturor în ultima perioadă, după neașteptata împăcare cu Jennifer Lopez. El a rămas singur, după aproape un an de relație cu Ana de Armas. Se pare că motivul pentru care au luat-o pe drumuri separate ar fi fost faptul că actorul nu-și mai dorea alți copii, pe lângă cei trei pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner.

Zoë Kravitz și Karl Glusman

Cu toate că nimeni nu se aștepta, Page Six a dezvăluit că Zoë Kravitz a cerut divorțul de Karl Glusman, după mai puțin de doi ani de căsnicie. Actrița din „Big Little Lies” și colegul său de breaslă s-au căsătorit în iunie 2019, la casa din Paris a faimosul ei tata, Lenny Kravitz.

La un an distanță, părea că totul merge perfect, când Zoë a postat pe Instagram un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării lor. Dar, la scurt timp după, lucrurile au început să o ia o pantă descendentă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.