Cool Stuff

Ouch! Șase vedete care nu o suportă pe Kim Kardashian

Nu-i ușor să fii nici Kim Kardashian!

Cu toții ne dorim sa fim faimoși, dar asta vine la pachet cu anumite probleme. De exemplu, când îți trăiești viața în lumina reflectoarelor, nu poți face niciun pas fără ca toată lumea să afle. Și uneori, deciziile tale nu sunt apreciate de toată lumea.

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete la nivel international. Iar curios este faptul că printre cei care nu o suportă se află și nume mari de la Hollywood, nu doar oamenii obișnuiți. Mulți nu sunt de acord cu modul în care a ajuns cunoscută, dar un lucru e sigur - Kim Kardashian reusește de fiecare dată să transforme ura în profit.

Iată șase celebrități care nu o suportă pe aceasta și care sunt motivele lor!

Chloe Grace Moretz

În martie, 2016, Kim Kardashian a împărțit Internetul după ce a postat o fotografie cu ea nud, realizată în oglindă. Actrița a fost prima care a condamnat-o pentru imaginea pe care o promovează, scriind „Sper că realizați cât de important este stabilirea obiectivelor pentru femeile tinere, învățându-le că avem de oferit mult mai mult decât corpurile noastre”.

Kim nu a trecut cu vederea comentariul si a distribuit tweet-ul acesteia cu descrierea: „Să-i urăm cu toții bun venit pe Twitter, din moment ce nimeni nu știe cine este ea”.

Pink

Chloe nu a fost singura care a avut ceva de spus despre celebra fotografie. Și Pink a criticat-o pe vedetă, scriind pe Twitter: „Respect pentru toate femeile, din toată lumea, care își folosesc creierul, tăria, etica muncii, talentul, „magia” cu care s-au născut, și numai ele o au”.

„S-ar putea să nu vă aducă atât de multă atenție sau bancnote ca atunci când vă folosiți de corpul sau de sexappeal-ul vostru, dar femeile ca voi nici nu au nevoie de genul acela de „atenție””, a mai scris artista, condamnând-o pe Kim că se folosește de corpul ei pentru a obține ceea ce își dorește.

Miley Cyrus

După nebunia creată de acea fotografie, și Miley Cyrus a avut câteva cuvinte de spus. Ea a postat un emoji cu celebrul posterior al lui Kim, făcând clar faptul că la ea se referă și i-a numit pe toți implicați în asta „proști”. Ea le-a cerut femeilor să se aprecieze și să se ajute reciproc.

Taylor Swift

În schimb, conflictul dintre Kim Kardashian și Taylor Swift datează din 2009. La gala VMA din acel an, soțul lui Kim a întrerupt-o pe artistă în timpul discursului de acceptare a premiului său. Tensiunile au continuat, iar în 2016 Kanye West a lansat piesa „Famous” în care a avut câteva versuri care făceau referire la Swift. Și nu într-un mod plăcut!

Naomi Campbell

În 2014, Naomi Campbell a apărut la The Morning Show în 2014, unde a fost întrebată ce părere are depre coperta Vogue, pe care se aflau Kim și Kanye. Deși a ezitat și a răspuns scurt „Nu vreau să comentez”, a fost de ajuns să ne dăm seama că nu există o relație prea bună între ei.  

Întrebată de ce, aceasta a răspuns: „Sunt model și lucrez în industrie de 28 de ani. Când primești o copertă Vogue, este ceva important în cariera ta. Este o piatră de temelie” sugerând că vedeta KUWtK nu și-a câștigat locul pe coperta celebrei reviste.

De asemenea, gurile rele au mai încercat să pună paie pe foc și în 2019, când Kim a fost acuzată „i-a furat” modelul de rochie lui Naomi. Totuși, lucrurile s-au liniștit repede, după ce vedeta a declarat că gestul său a fost un mod de a o flata, iar modelul a spus că au discutat despre acest lucru și că s-au amuzat împreună.

Beyonce

Având în vedere că Beyoncé și Kardashian se învârt în aceleași cercuri și au multe lucruri în comun, te-ai aștepta să fie chiar prietene. Ei bine, nu sunt! Zvonurile că cele două nu prea se înteleg au pornit încă din în 2014, după ce Jay-Z și Beyonce nu s-au prezentat la nunta lui Kim cu Kanye.

Doi ani mai târziu, focul s-a reaprins, după ce o sursă a spus pentru The Mirror că: „Beyoncé nu a plăcut-o niciodată cu adevărat pe Kim”. „Mai mult a tolerat-o, având în vedere prietenia dintre soții lor și faptul că au mai mulți prieteni comuni”, a dezvăluit aceasta.

O altă sursă a mers și mai departe și a declarat pentru Hollywood Life că Beyoncé „nu o respectă” sau „nu o place” pe Kim. Aceasta a mai spus că „Beyoncé nu suportă toată chestia cu reality show-ul și crede că Kim ar face orice pentru faimă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.