Summer Kiss 2021

Ți-e dor de mare? Vino în weekend la SummerKiss Opening Party, pe Alezzi Yacht!

În acest weekend, te invităm la SummerKiss Opening Party, pe Alezzi Yacht.

Summer is here! It’s time for PARTY and celebration. Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare, iar distracția ține până în zori.

În acest weekend, te invităm la SummerKiss Opening Party, pe Alezzi Yacht. Ți-am pregătit două seri de neuitat, sub cerul înstelat, pe ritmurile celor mai tari piese.

Vineri te așteptăm la 3SE Nostalgia, un moment unic, marca 3 Sud Est. Celebra trupă îți va răscoli amintirile cu piese de altădată, dar și cu o serie de coveruri ge-ni-a-le. Iar distracția va continua alături de Partydul Kiss FM, care ți-a pregătit un mix HOT, cu hituri de vară.

Sâmbătă ne întâlnim din nou pe Alezzi Yacht, cu un super show – Partydul Kiss FM back to back Manuel Riva. Așa că nu mai sta pe gânduri și alege-ți outfit-ul de party. Te așteptăm la Summer Kiss!

„Am mari emoții. Dar sunt emoții din alea mișto. Partydul Kiss FM nu a mai făcut un party cu oameni de astă-iarnă. Sper din toată inima ca Summerkiss Grand Opening să însemne prima dintr-un lung șir de party-uri pe care să nu le mai întrerupă nimic. Vara lui 2021 se anunță una minunată, cu multe party-uri, iar Alezzi Yacht este cel mai bun loc în care am fi putut da din nou startul petrecerilor”, a transmis Dan Fințescu.

 

Ne pregătim de două party-uri mega tari pe Alezzi Yacht și, cu această ocazie, dăm startul și celui mai tare sezon de Summerkiss de până acum! Vineri petrecem împreună cu băieții de la 3 Sud Est, iar sâmbătă vom mixa back to back cu Manuel Riva”, spune OLiX.

Iar dacă nu ai cum să ajungi la mare în weekend, rămâi pe frecvența Kiss FM, pentru că distracția, valurile și hiturile se aud și On Air. La SummerKiss ai marea cu tine!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.