Cool Stuff

Sunt frumoase și celebre, dar n-au noroc în dragoste. Cinci vedete care nu și-au găsit alesul!

Sunt frumoase, talentate, au cariere de succes și averi de milioane de dolari. Dar n-au noroc în dragoste!

Sunt frumoase, talentate, au cariere de succes și averi de milioane de dolari. Dar n-au noroc în dragoste! Câteva dintre cele mai populare dive de la Hollywood au trecut, de-a lungul timpului, prin divorțuri și despărțiri dureroase și nici acum nu și-au găsit sufletul pereche. Iată cine sunt ghinionistele în dragoste despre care vorbim!

Drew Barrymore

Drew Barrymore s-a iubit cu o mulțime de actori celebri de la Hollywood, printre care Edward Norton, Luke Wilson, Justin Long și Jason Segel. A fost chiar și iubita celebrului Billy Idol. Însă, norocul în dragoste nu a fost de partea ei. Prima dată s-a logodit la vârsta de 16 ani, dar relația cu Leland Hayward III a fost una de scurtă durată. În 1994, Drew s-a căsătorit cu Jeremy Thomas, de care a divorțat în mai puțin de un an. A urmat apoi căsnicia cu MC Face, în 2001, care a durat tot... un an. Iar în 2012, actrița s-a căsătorit pentru a treia oară cu Will Kopelman, de care a divorțat în 2016. Momentan, Drew se află într-o relație cu David Hutchinson, însă rămâne de văzut dacă va ajunge în fața altarului pentru a patra oară.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston s-a aflat pe prima pagină a tabloidelor ani de zile, din cauza relațiilor sale eșuate. Deși a fost căsătorită cu unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, Brad Pitt, se pare că fericirea nu a durat prea mult pentru Aniston, pentru Angelina Jolie le-a destrămat căsnicia. Au urmat apoi relații pasagere cu John Mayer, Vince Vaughn și Paul Sculfor. Iar în 2015, Jennifer credea că și-a întâlnit alesul, căsătorindu-se cu Justin Theroux. Din păcate, mariajul lor a durat doar doi ani. De atunci, s-a tot zvonit că Jennifer s-ar fi întors în brațele fostului său soț, Brad Pitt, însă zvonurile nu s-au dovedit a fi reale.

Sandra Bullock

Sandra Bullock nu a avut prea mult noroc în dragoste. Actrița fost căsătorită cu Jesse James din 2005 până în 2010, iar motivul divorțului a fost infidelitatea lui James. Sandra a aflat despre aventurile soțului ei din presă, așa că șocul a fost destul de mare pentru celebra actriță. În trecut, aceasta a mai avut relații cu Ryan Reynolds, Chris Evans și Michael McDonald. Însă, din câte se pare, singurul care a reușit să o facă fericită este fotograful Bryan Randall, care îi este alături actriței, încă din 2015.

Kylie Minogue

Deși este dintre cele mai sexy artiste din lume, Kylie Minogue nu se descurcă prea bine la capitolul amoros. S-a iubit cu Jason Donovan, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Jean-Claude van Damme și Olivier Martinez, însă niciunul nu a cerut-o de soție pe frumoasa Kylie Minogue. De asemenea, printre iubiții celebrei artiste s-au numărat și două personalități regale – Prințul Albert de Monaco, dar și Prințul Andrew.

Charlize Theron

Deși toată lumea îi vedea aproape căsătoriți, Charlize Theron și Sean Penn au decis să se despartă în 2015, iar de atunci, frumoasa actriță este single. Presa de peste Ocean a „cuplat-o” cu Brad Pitt, însă, cei doi au dezmințit zvonurile conform cărora ar fi împreună. În trecut, Charlize Theron s-a mai iubit cu Keanu Reeves și George Clooney, însă niciuna dintre relații nu a fost de lungă durată.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.