Cool Stuff

E timpul să ne relaxăm! Top 10 cele mai bune seriale de comedie ale momentului

Criticii au notat, fanii au comentat și iată care sunt cele mai bine cotate seriale de comedie ale momentului!

Vara și-a intrat în sfârșit în drepturi, așa că e timpul pentru puțină relaxare. Dacă încă nu ai planuri de vacanță sau pur si simplu îți dorești să te adăpostești de caniculă, urmărind un serial bun, acest articol este pentru tine.

Site-ul Metacritic realizează an de an un top al celor mai bune albume de muzică, filme, seriale, emisiuni TV, etc. Iată un top al celor mai bune seriale de comedie ale momentului, bazat atât pe recenziile si comentariile criticilor, cât și pe cele ale fanilor.

10. Girls5eva

Produs de Tina Fey și lansat anul acesta, serialul are deja o mulțime de fani. Producția spune povestea unei formații feminine, numită Girls5eva, în vogă în anii `90, care revine în atenția publicului, după ce un rapper preia o parte dintr-o piesă și o transformă în hit.

9. Insecure

Dacă nu ai auzit până acum de serialul „Insecure”, află că producția HBO se apropie de final, al cincilea sezon urmând să fie și ultimul. Seria de comedie o are ca protagonistă pe Issa Rae în rolul Issei Dee, o tânără de culoare care încearcă să se descurce în Los Angeles-ul modern.

8. Ramy

Personajul principal din acest serial este interpretat de Ramy Youssef, un musulman dependent de pornografie, dependent de dulciuri și puternic atras de una dintre rudele sale. Serialul are un succes fantastic, obținând pe Metacritic un scor de 83, din partea criticilor și fanilor. De asemenea, actorul de Oscar Mahershala Ali se alătură distribuției în sezonul 2 și deja a fost confirmat și sezonul 3.

7. Sex Education

„Sex Education” a fost lansat în 2019 pe Netflix, dar încă se bucură de un mare succes. Otis e un băiat aflat la vârsta la care discuțiile cu sexul opus sunt mai improbabile decât contactul cu extratereștrii, iar faptul că mama lui este terapeută în probleme sexuale și deschisă la orice discuție pe subiect mai degrabă îl inhibă decât să îl ajute.

Serialul are o abordare onestă a unor probleme care ne-au măcinat, sau ne macină în continuare, și o imagine destul de fidelă a cum arată viața adolescenților în zilele noastre.

6. We Are Lady Parts

Serialul, care conține trimiteri la celebrul „Josie and the Pussycats,” spune povestea unui trupe feminine care poartă chiar numele Lady Parts. Formată numai din tinere musulmane, trupa se confruntă cu așteptările unei comunități tradiționale, pe care le depășesc cu brio din dorința de a deveni una dintre cele mai cunoscute formații rock feminine.

5. Back 

Un serial britanic surprinzător de amuzant despre dinamica neobișnuită și ciudată dintr-o familie disfuncțională. Show-ul spune povestea unui Stephen, care este pe punctul de a moșteni un bar de la tatăl lui care a decedat. Însă lucrurile se complică atunci când apare fratele său vitreg de care nu mai auzise nimeni de ani buni.

4. I Hate Suzie

Suzie Pickles, interpretată de Billie Piper, este o celebritate feminină a cărei viață se schimbă dramatic. atunci când mai multe imagini în ipostaze compromițătoare sunt făcute publice. Producția HBO a avut premiera în august anul trecut și acum fanii așteaptă sezonul 2.

3. Back To Life

„Back to Life” prezintă povestea lui Miri Matteson care, după aproape 20 de ani de închisoare, încearcă să se reintegreze în societate. Deși serialul are numai 6 episoade, în curând va apărea și următorul sezon.

2. Better Things

Serialul „Better Thingsse” se îndreaptă spre al cincilea sezon și se laudă cu un rating de 90 pe Metacritic. Acesta surprinde povestea impresionantă de viață a lui Sam Fox –  actriță care își crește singură cele trei fete. Aceasa trebuie să facă față provocărilor de zi cu zi, în timp ce încearcă să-și constrruiască o carieră la Hollywood.

1. PEN15

Perioada adolescenței vine cu greutățile ei, iar asta ne arată Maya Erskine și Anna Konkle. Cele două protagoniste ale serialului PEN15 intră în pielea unor tinere de 13 ani, înconjurate de alți adolescenți de vârsta lor.

Se pare că serialele cu adolescenți nu își vor pierde niciodată farmecul, iar „PEN15” a fost lăudat încă de la debutul său, având un rating de 93 pe Metacritic. Sezonul 2 a fost amânat din cauza pandemiei, iar fanii speră că nu vor mai avea mult de așteptat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.