Kiss Music News

Katy Perry, ținta haterilor! Internauții o critică pentru kilogramele în plus

Katy Perry a devenit ținta haterilor în mediul online, după ce câțiva internauți au criticat-o pentru kilogramele luate în plus.

Katy Perry a devenit ținta haterilor în mediul online, după ce câțiva internauți au criticat-o pentru kilogramele luate în plus. Artista a devenit mamă în urmă cu un an, însă, nu s-a grăbit să revină la silueta pe care o avea înainte de naștere, preferând să se relaxeze și să se dedice fiicei sale.

De curând, cântăreața a fost fotografiată în costum de baie, în timp ce se afla în vacanță la mare alături de Orlando Bloom și de fiica lor. În imaginile surprinse de paparazzi, Katy poartă un costum de baie mov, care îi ascunde abdomenul, însă, internauții au fost extrem de acizi și au criticat-o pe artistă pentru faptul că nu depune niciun efort pentru a-și recăpăta vechea siluetă.

Spre deosebire de Camila Cabello, care a ripostat, după ce a fost criticată pentru kilogramele în plus, Katy Perry nu pare să fie afectată de comentariile haterilor. Cântăreața nu a făcut niciun comentariu cu privire la criticile apărute în mediul online, preferând să se relaxeze în vacanță, departe de energia negativă a haterilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.