Kiss Music News

Smiley a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale. Cu cine crezi că seamănă mai mult Josephine?

Smiley a publicat o fotografie cu toată familia!

Smiley și Gina Pistol au păstrat până acum discreția în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine Ana Maria, și nu au împărtășit imagini în care să i se vadă și chipul. Însă, Smiley nu a mai rezistat și s-a gândit să le facă o surpriză fanilor săi, publicând o fotografie cu întreaga familie, în varianta animată.

Cu ajutorul aplicației Voila, Smiley, Gina și micuța Josephine au intrat în lumea desenelor animate, iar personajele lor sunt extrem de adorabile.

Fanii și-au dat imediat cu părerea în comentarii, susținând că Josephine a moștenit ochii lui Smiley, și că seamănă mai mult cu el.

Zilele trecute, Smiley și Gina Pistol au botezat-o pe fetița lor, iar întregul eveniment a fost discret, departe de atenția presei. Cei doi părinți și-au dorit să păstreze secret botezul micuței, însă, una dintre invitate i-a dat de gol.

Andreea Bănică a fost cea care a dezvăluit pe contul ei de Instagram că a petrecut la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol, publicând câteva fotografii. Ulterior, și Smiley și Gina au postat câteva imagini oficiale de la petrecerea de botez, în care radiau de fericire.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.