Kiss Music News

Gafa momentului! Justin și Hailey Bieber, criticați pentru cum s-au îmbrăcat la întâlnirea cu Emmanuel Macron

Zilele acestea, Justin Bieber și soția lui, Hailey, se află la Paris, unde au avut parte de o întâlnire la nivel înalt.

Zilele acestea, Justin Bieber și soția lui, Hailey, au avut parte de o întâlnire la nivel înalt. Cei doi se află la Paris, unde se bucură de o vacanță romantică. În programul lor încărcat de shopping, plimbări și cine, au făcut loc și pentru o întâlnire cu președintele Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte.

Deși nu se știe motivul pentru care vedetele s-au întâlnit cu liderul francez, Justin a marcat momentul postând o fotografie pe contul lui de Instagram. Și de aici a pornit totul!

Urmăritorii săi i-au reproșat că atât el, cât și Hailey nu s-au îmbrăcat tocmai potrivit pentru această ocazie. Deși a ales un costum, Justin s-a încălțat cu pantofi sport, în timp ce soția sa a purtat o rochie care a lăsat cam multă piele la vedere.

„Ar fi trebuiți să fiți mai formali când vizitați politicieni”, a scris cineva în dreptul pozei, în timp de un alt utilizator mai acid a spus: „Cu toți banii pe care îi aveți, ar fi trebuit să vă îmbrăcați mai elegant. E o lipsă de respect față de președinte”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.