Cool Stuff

A-do-ra-bil! Channing Tatum a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Everly

Channing Tatum și fiica sa au topit internetul cu o postare adorabilă.

Fanii lui Channing Tatum au de ce să fie bucuroși! Acesta le-a mai prezentat o parte din viața lui și tocmai a publicat prima fotografie cu chipul fiicei lui Everly, în vârstă de 8 ani.

Actorul în vârstă de 41 de ani este cunoscut pentru faptul că își ține viața privată departe de ochii fanilor, așa că imaginea a făcut furori pe Instagram. Fotografia tată – fiică a strâns rapid peste 1 milion de aprecieri și mii de comentarii.

În imagine cei doi apar pe plajă, iar actorul nu s-a ferit să adauge o descriere emoționantă: „Tu, micuța mea, ești totul pentru mine! Ești lumea mea și inima mea”. El a mai povestit că Everly „se uita la luna plină și îmi spunea despre legenda sirenei care apare când este lună plină și apoi am alergat în apă și am căutat-o și ne-am jucat în apă întreaga seară chemând sirenele. Everly a spus că a atins un cap chel de sirenă și a văzut o coadă. Haha, într-o zi vei citi asta și sper că o să râzi. Chiar ne-am distrat”.

Relația dintre Channing Tatum și fiica lui este una foarte specială și petrec foarte mult timp împreună. Mai mult, actorul a scris și o carte pentru copii, intitulată „The One and Only Sparkella”, pe care i-a dedicat-o micuței.

El a dat marea veste tot printr-o postare publicată pe Instagram. Pe lângă mesajul în care povestește cum a ajuns să scrie o carte pentru copii, în imaginea el este îmbrăcat în prințesă și înconjurat de multe jucării.

„Nu știu cum a fost carantina pentru voi, dar lucrurile au devenit destul de ciudate pentru mine. Am ajuns să mă închid din greșeală în camera fiicei mele de 7 ani. Și mi-am regăsit copilul din mine. Așa că, asta este ceea ce am creat pentru micuța mea. Cred că e mai mult pentru fetița din mine”, a scris acesta.

Actorul a scris și o dedicație specială pentru fiica sa în carte. „Pentru Everly, cea mai extraordinară ființă magică pe care am cunoscut-o vreodată. Ești cea mai bună profesoară a mea”, a dezvăluit el pentru People. „Singura mea dorință este să avem cât mai mult timp să ne jucăm în toate tărâmurile magice pe care le-am creat. Această carte este dedicată și tăticilor care au o fetiță… Purtați ceea ce vreți, dansați așa cum simțiți și fiți magici”, a adăugat acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.