Kiss Music News

Nu vor să mai piardă timpul! Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de nuntă

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt hotărâți să se căsătorească.

După ce a amânat nunta cu Alex Rodriguez, timp de aproape doi ani, din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez nu mai vrea să piardă timpul. Celebra artistă își dorește să ajungă în fața altarului anul acesta, alături de Ben Affleck. Conform unor apropiați de-ai cântăreței, cei doi îndrăgostiți au început deja să organizeze nunta, care va avea loc peste câteva luni.

Faptul că cei doi se grăbesc cu planurile de nuntă nu e o surpriză pentru nimeni, ținând cont că aceștia au mai fost logodiți în trecut. Așa că acum, Ben și Jennifer vor să-și reia povestea de dragoste, chiar din punctul în care aceasta s-a încheiat, în urmă cu 17 ani.

Reuniunea lui JLo cu Ben Affleck a luat pe toată lumea prin surprindere, mai cu seamă că s-a petrecut la foarte puțin timp după ce artista a anunțat public despărțirea de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Însă acum, ies la iveală noi informații, conform cărora Ben și Jennifer începuseră să vorbească cu ceva vreme înainte, chiar din luna februarie, când artista filma în Republica Dominicană pentru filmul Shotgun Wedding. Affleck se afla pe atunci în Boston, unde lucra la The Tender Bar, alături de George Clooney.

Împăcarea dintre JLo și Ben Affleck are loc la 17 ani după ce aceștia s-au despărțit, în ianuarie 2004. Cei doi au alcătuit unul dintre cele mai celebre și mai hăituite de presă cupluri din era internetului. Relația celor doi a fost un subiect de speculații care a atins o intensitate uriașă, astfel încât erau pur și simplu vânați oriunde s-ar fi dus. Cuplul a anunțat în 2003 că și-a amânat nunta doar cu o zi înainte ca aceasta să aibă loc, lucru care a generat un alt torent de presupuneri.

În trecut, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner, din 2005 până în 2018, cei doi având împreună trei copii. În schimb, Lopez a fost căsătorită de trei ori cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.