Kiss Music News

Ce amintire frumoasă! Smiley și Gina Pistol i-au luat fetiței lor un cadou special de botez

Smiley și Gina Pistol nu vor uita niciodată primele clipe de viață ale lui Josephine.

Săptămâna trecută, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în mare secret. Ei au organizat o petrecere restrânsă, doar în compania familiei și a prietenilor apropiați care au sărbătorit creștinarea micuței și i-au dăruit o mulțime de daruri.

Dar, probabil unul dintre cele mai inedite cadouri ale lui Josephine este cel de la părinții ei. Smiley și Gina Pistol i-au cumpărat fiicei lor un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut, precum și ora la care aceasta a venit pe lume.

Pe hartă mai este scris și numele ei, alături de câteva versuri, prin care părinții ei îi spun cât o iubesc: „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni…Pe nimeni până la tine”. Versurile fac parte din piesa „Pana ala tine”, lansată la scurt timp după venirea ei pe lume.

Gina Pistol a născut în luna martie a acestui an, iar pe 20 iunie, a avut loc botezul. Deși au încercat să țină totul ascuns, una dintre invitate i-a dat de gol, iar la câteva zile distanță, Gina a oferit și primele detalii despre eveniment.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte”, a spus aceasta.

„La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a mai adăugat prezentatoarea TV pentru a1.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.