Kiss Music News

Rochia cu care Zendaya a atras toate privirile la BET Awards 2021. Ținuta a fost purtată și de Beyonce!

Zendaya știe să își facă simțită prezența la orice eveniment!

Zendaya știe să își facă simțită prezența la orice eveniment! La gala BET Awards 2021, artista a atras toate privirile cu rochia pe care a purtat-o.

Zendaya a optat pentru o creație celebră, care a fost purtată și de Beyonce, în 2003. Iar prin alegerea făcută, Zendaya a demonstrat că anumite trenduri chiar rezistă în timp.

Zendaya a purtat o rochie violet, de la Versace, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Alegerea sa a fost considerată a fi un omagiu adus lui Beyonce, care a purtat aceeași rochie, în varianta mini, atunci când a debutat solo, lansând prima sa piesă – „Crazy in Love”, alături de Jay-Z.

Anul acesta, gala BET Awards a avut loc la Microsoft Theater in Los Angeles, iar evenimentul a fost unul memorabil. În cadrul galei din 2021 au fost susținute cele mai multe momente live din istoria acestui eveniment, care a debutat în 2001. După un an în care întreaga lume s-a aflat în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, vedetele s-au bucurat în sfârșit de o seară specială, în care au avut ocazia de a se îmbrăca din nou elegant.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.