Ce bine sună! Moonsound și Cristi Nitzu au lansat un super remix pentru piesa „Noi doi și noaptea”

Moonsound și Cristi Nitzu fac din nou echipă și lansează un super remix pentru piesa „Noi doi și noaptea".

Share

Moonsound și Cristi Nitzu fac din nou echipă și lansează un super remix pentru piesa „Noi doi și noaptea", lansată de Smiley. Cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, „Noi doi și noaptea" creează prin sound, inspirație și mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este îndrăgostit.

Eu consider că muzica anilor '80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci și am vrut să umplu urechile și sufletele celor care mă ascultă cu energia și sound-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică și distracție.

E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forțare a optimismului și a seninului în viețile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun și ne ajută să ne amintim că viața e frumoasă și ne poate oferi super senzații în fiecare zi", spune Smiley.

Daaar nu mai lungim vorba și te invităm să dai play chiar acum noului remix!

Share