Hot On Kiss

Francis On My Mind - „Comunic foarte mult prin muzică”

Johnny și Soci au început în forță matinalul de vară cu Francis On My Mind.

Johnny și Soci au început în forță matinalul de vară cu Francis On My Mind, prima artistă din România inclusă în proiectul Samsung Music Galaxy Thursday. Iar cu această ocazie, băieții au stat de vorbă cu tânăra artistă și au aflat mai multe despre numele său de scenă, dar și despre stilul ei muzical.

Francis vine de la Francesca, acesta fiind numele meu. Iar On My Mind... ei bine, mereu mi-am dorit ca muzica mea să rămână în mintea oamenilor și cumva de aici a venit alegerea numelui de scenă”, a spus Francis.

Până acum am cântat ce am simțit că mi se potrivește mie cel mai bine, ceea ce mă face pe mine să transmit mai mult.(...) Comunic foarte mult prin muzică și indiferent de perioadele prin care am trecut, piesele mele reprezintă cumva o parte din trecutul meu. Iar „Circle of Love”, ultima mea piesă, vorbește despre formele multiple ale iubirii, așa cum am simțit eu, la 18 ani”, spune Francis On My Mind.

Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor '80, alături de vibrații electro. La doar 18 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Single-urile sale anterioare, “On My Mind”, “Never Be The Same”, "Summer" au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din întreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi de pop și indie-pop.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Francis On My Mind mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.