Summer Kiss 2021

În vara asta ai SummerKiss în difuzoare, pe tot litoralul. Unde ne poți asculta!

Oricum ar fi vara asta, ești bine cu tine. Și noi suntem bine cu tine. La SummerKiss. Ia #mareacutine.

Vara asta e în multe feluri, dar nu singuratică. E petrecerea sălbatică la care nu știi cum ai ajuns. Și când se termină. Summer is here! And it’s time for PARTY and celebration. În vara asta, Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare, iar distracția ține până în zori.

Vara asta e cea mai dulce răzbunare pentru toate nopțile în care n-ai dansat. Vara asta nu e un mesaj pe un tricou, pentru că în vara asta trăiești mesajul de pe tricou. Sau scrii tu unul nou.

În vara asta ai porția de SummerKiss oriunde te duci pe litoral! Pentru că ne dăm întâlnire cu tine în cele mai tari locații de la malul mării: la Oasis Beach & Bar în Vama Veche, pe plaja Poseidon, plaja mică, Plaja California și la Galaxy Water Park din Jupiter, Olimp, Neversea Beach în Constanța, la Fratelli, Aqua Magic și Cremma Summer Beach în Mamaia și pe Alezzi Yacht în Năvodari.

Mă bucur foarte mult că vara asta a venit cu mai multe relaxări, aveam mare nevoie de ele. Simt că există un super apetit pentru distracție, așa că o să fie o vară epică. Summerkiss-ul din acest sezon vine cu surprize foarte faine. Petreceri pe Yacht, concerte, prezența Summerkiss pe litoral în locații noi șiii…. gata, nu vă mai dau spoilere. Să avem o vară memorabilă!”, spune Ana Moga.

Vara asta ar putea, ar trebui și va fi vara vieților noastre. No pressure. Chiar nu e nicio presiune, sunt doar posibilități nesfârșite!

„Pentru mine vara înseamnă mare. Înseamnă petreceri și, desigur, înseamnă petreceri la mare. Îmi petrec verile la mare de mai bine de 12 ani și recunosc că-mi place tare mult. Cât despre vara lui 2021 se anunță multe petreceri, distracție maximă și, desigur, muuultă mare! Ne vedem acolo!” spune OliX.

Pentru mine, fiecare vară înseamnă SummerKiss. De opt ani, de la începutul lunii iulie până la finalul lunii august, sunt la mare, la SummerKiss. Anul acesta, vom fi live, de pe Alezzi Yacht, de miercuri până sâmbătă seară, de la ora 20:00 la ora 23:00. Pluuus că anul acesta împlinim 12 ani de SummerKiss. Prima ediție a avut loc în Costinești în 2008. Așa că haideți să ne facem vara mult mai frumoasă, împreună la SummerKiss!”, spune Marian Maican.

Oricum ar fi vara asta, ești bine cu tine. Și noi suntem bine cu tine. La SummerKiss. Ia #mareacutine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.