Cool Stuff

Un actor din Game of Thrones vine la București în vara asta

Anul acesta, de la Comic Con 2021 nu putea lipsi un actor din distribuția celebrei producții Game of Thrones.

Game of Thrones rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai bune seriale din istorie, care a stârnit consternare și a tăiat respirația a milioane de fani din întreaga lume pe parcursul celor 8 sezoane. 

Iar anul acesta, de la Comic Con 2021 nu putea lipsi un actor din distribuția celebrei producții HBO. Cel de-al treilea invitat celebru este Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister, personaj loial lui Cercei, iar mai apoi membru obedient al aripii religioase conduse de The High Sparrow.

Actorul britanic mai este cunoscut și pentru rolul principal din producția Nickelodeon, House of Anubis. Debutul și l-a făcut în faimosul film Casanova din 2005, unde a interpretat o versiune adolescentină a personajului principal jucat de Heath Ledger. În 2018 a apărut într-unul din rolurile principale din thrillerul britanic Kill Bill Lyk cu care și-a adjudecat câteva trofee la festivaluri europene de film independent.

Eugene Simon va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Eugene se alătură lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro. 

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni - Joi 26 August 16:00 - 20:00; Vineri 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 - 14:30 și  16:00 - 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. 

Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna August, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune. 

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Desigur, cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.