NEWS

VIRAL | Un român susține că este fiul Prințului Charles. Acesta s-a dus după familia regală până la palatul Buckingham!

Familia regală a Mariii Britanii s-a mărit peste noapte!

Familia regală a Mariii Britanii s-a mărit peste noapte! Iar de asta nu vorbim despre strănepoții Reginei Elisabeta, ci despre copiii Prințului Charles. Un român a ajuns viral pe TikTok şi Facebook după ce s-a filmat în faţa Palatului Buckingham, în Londra. El susţine că este fiul nelegitim al prinţului Charles şi vrea să fie recunoscut de acesta.

Bărbatul spune în video că are acte şi analize care atestă că ar fi fiul lui Charles de Wales. El susţine că acum 49 de ani, prinţul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighişoara, dar nu a vrut niciodată să îl recunoască.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”.

Postarea românului s-a viralizat rapid și a strâns o mulțime de reacții și comentarii ironice.  „Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ!”, spune unul dintre cei care a văzut imaginile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.