Kiss Music News

Cinci artiste celebre care au fost prinse furând din magazine

Cinci vedete care au ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce au fost prinse la furat!

Deși au averi de milioane de dolari, unele vedete nu au vrut să scoată din buzunar câteva sute de dolari pentru a-și cumpăra haine, bijuterii sau cosmetice. Așa că au ajuns să fure din magazine diverse produse, iar aceste întâmplări le-au adus pe prima pagină a ziarelor!

Winona Ryder

Cine nu o știe pe Winona Ryder? Actrița a fost vedeta multor producții celebre în anii 90, însă, după ce a fost descoperită furând dintr-un magazin, cariera ei a luat o pauză. În 2001, Winona Ryder a fost prinsă în timp ce fura haine și accesorii în valoare de 5500 de dolari, de la Saks Fifth Avenue, din Beverly Hills. Până în 2006, actrița nu a mai jucat deloc la Hollywood, declarând că incidentul din 2001 i-a schimbat cu totul viața.

Multă lume crede că acel incident m-a trimis într-o direcție greșită, dar de fapt eu aveam probleme cu mult timp înainte de asta. Într-un mod ciudat, această întâmplare a fost cel mai bun lucru care s-a petrecut în viața mea, pentru că până atunci nu m-am întrebat niciodată înainte dacă „e ok să mă las de actorie? Dacă mai există și altceva în afară de asta?”. Pentru că actoria era tot ce știam!”, a spus Winona Ryder, într-un interviu din 2012.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a fost prinsă furând în 2011! Actrița a fost filmată în timp ce ieșea dintr-un magazin de bijuterii, purtând la gât un colier în valoare de 2500 de dolari, pe care nu îl plătise.

Britney Spears

În 2007, după ce a trecut printr-o cădere psihică și s-a ras în cap, Britney Spears a intrat într-un magazin Hustler de unde a furat o perucă. Ulterior, artista a furat și o brichetă dintr-o benzinărie. Din fericire, artista nu a fost arestată pentru aceste incidente, însă toate aceste întâmplări i-au afectat viața pe termen lung. În prezent, artista se află sub tutela tatălui său, care deține tot controlul asupra averii sale.

Amanda Bynes

La fel ca Britney Spears, și actrița Amanda Bynes a trecut printr-o cădere psihică în 2014, care a făcut-o să publice o serie de mesaje controversate pe rețelele de socializare. Ulterior, actrița din filmul „What A Girl Wants”  a fost prinsă furând o pălărie din magazinul Barney’s, în valoare de 200 de dolari.

Megan Fox

Megan Fox a fost o adolescentă rebelă, pe vremea când locuia în Tennesse. Actrița din seria Transformers a dezvăluit că în tinerețe obișnuia să fure produse de make-up de la Walmart.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.