Hot On Kiss

Save the date! Smiley vine miercuri dimineață la Kiss FM

Smiley vine miercuri dimineață la Kiss FM pentru a povesti mai multe despre „Campania celor 300.000”.

Smiley vine miercuri dimineață la Kiss FM pentru a povesti mai multe despre „Campania celor 300.000”, așa că rămâi pe frecvență și află cum îi poți ajuta și tu pe elevii din România.

Smiley alături de artiștii și producătorii din gașca de la HaHaHa Production îndeamnă pe toată lumea să trimită SMS la 8845, cu textul ”ELEV”, în fiecare dintre cele 3 luni de vacanță de vară, pentru ca 100.000 de copii care nu au putut face școală online să recupereze materia pierdută în pandemie și să poată începe din toamnă un nou an școlar.

Donațiile obținute prin cea mai amplă mobilizare pentru susținerea educației de până acum vor fi folosite de Narada și HaHaHa Production pentru a oferi acces gratuit pe platforma de educație remedială care se va lansa pe 12 iulie și de care vor beneficia elevii claselor 0-8 din comunitățile vulnerabile din toată țara.

Vacanța de vară reprezintă o perioadă critică în care poate fi recuperată materia pierdută în timpul pandemiei. Ca urmare a întregii situații legate de pandemie ân rândul școlilor, abandonul școlar a crescut la toate nivelurile de învățământ, potrivit rapoartelor oficiale. 4 din 10 copii din mediile defavorizate nu au participat deloc la cursuri, ceea ce creează un decalaj la nivel de cunoștințe de până la 2 ani față de cei care au frecventat cursurile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.