Kiss Music News

Ouch! Cum s-au răzbunat vedetele pe foștii lor iubiți

O despărțire nu e niciodată ușoară! Dar o despărțire la Hollywood e și mai greu de suportat.

O despărțire nu e niciodată ușoară! Dar o despărțire la Hollywood e și mai greu de suportat. Fie ca au fost înșelate, dezamăgite sau rănite de către partenerii lor, unele vedete nu au stat cu brațele încrucișate. Au pus la cale răzbunarea perfectă și și-au luat revanșa în fața foștilor iubiți. Iată cele mai dureroase răzbunări ale celebrităților!

Iggy Azalea i-a ars hainele fostului său logodnic

Nick Young a trecut prin foc – la propriu – după despărțirea de Iggy Azalea. În 2018, ea a povestit la Watch What Happens Live, că i-a ars hainele fostului ei logodnic, după ce a aflat de escapadele lui.

„Am ars totul, dragă”, spunea ea zâmbind. „Fiecare designer la care te-ai putea gândi, l-am ars”. Inițial, ea a încercat să-i distrugă hainele aruncându-le într-o piscină din apropiere, dar „părea că nu funcționează”. Și atunci i-a venit ideea cu focul improvizat.

„I-am trimis un mesaj și un videoclip în care i-am spus: „Hei, îți ard lucrurile. Nu știu unde ești – probabil cu vreo fată. Sper să ajungi repede acasă pentru că trecem de la cele ieftine la cele scumpe”, a mai povestit ea.

Mel B i-a tăiat numele fostului soț din tatuaj

Fosta membră Spice Girls, Mel B, a găsit o modalitate permanentă de „a scăpa” de soțul ei, despre care susține că a abuzat-o în cei 10 ani de căsnicie. Vedeta a apelat la ajutorul unui chirurg prentru a-i elimina numele fostului dintr-un tatuaj din zona coastelor.

Se pare că intervenția a fost una dureroasă și fizic, pentru că, ulterior, a avut nevoie de 13 copci. Iar pentru a scăpa de cicatrice va mai avea nevoie de o intervenție cu laser.

„Am vrut ca tatuajul să fie îndepărtat pentru a ajuta la închiderea ultimului capitol a unei relații toxice”, povestea aceasta în decembrie 2017. „Deși am făcut ceva pentru a elimina numele lui Stephen de pe corpul meu, abuzurile vor rămâne întotdeauna cu mine”.

Taylor Swift l-a pârât pe Joe Jonas întregii lumi

Nu-i nimic mai înduioșător decât o fată cu inima frântă. Iar Taylor Swift știe asta! În 2018, invitată în emisiunea lui Ellen pentru a-și promova albumul „Fearless”, ea a vorbit despre modul în care s-a despărțit Joe Jonas de ea.

„Într-o zi voi găsi pe cineva cu adevărat grozav pentru mine ... Și când voi găsi acea persoană, va fi minunat”, spunea ea atunci. Artista, cunoscută pentru faptul că se răzbună pe cei care i-au greșit, prin piesele sale, a adăugat: „Și când mă uit la acea persoană, nici măcar nu-mi voi putea aminti de băiatul care s-a despărțit de mine la telefon, în 25 de secunde, când aveam 18 ani”.

„Cred că există o înregistrare. M-am uitat la jurnalul de apeluri. A durat cam 27 de secunde”, a mai dezvăluit Taylor.

Justin Timberlake a înlocuit-o pe Britney Spears în clip

Cu câțiva ani în urmă, Beyonce a dat lovitura cu albumul „Lemonade” – în care vorbește despre infidelitatea lui Jay Z. Dar nu este singura! Justin Timberlake a scris și el, în 2002, piesa „Cry Me a River”.

Dar nu aceasta este răzbunarea, ci faptul că pentru clip, el a angajat o actriță care seamănă foarte mult cu Britney Spears, de care tocmai se despărțise la acea vreme. „În trecut, suferința m-a ajutat să compun melodii”, spunea el în 2016, pentru Vanity Fair. „”Cry Me a River ”a fost scris într-un moment de durere, așa cum știe toată lumea ...”, a recunoscut artistul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.