Kiss Music News

Shakira își învinuiește soacra pentru „cea mai mare greșeală din viața ei”

Shakira dă vina pe soacra ei pentru o schimbare de look nereușită!

De-a lungul carierei sale, Shakira a trecut printr-o mulțime de schimbări de look, iar unele dintre ele au marcat-o cu siguranță. Într-un interviu special realizat de British Vogue, celebra artistă a comentat câteva apariții memorabile pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

Iar cu această ocazie, Shakira a făcut și o dezvăluire amuzantă. Cântăreața a povestit că a detestat perioada în care a fost tunsă bob, și a învinuit-o pe soacra ei pentru această schimbare de look.

„Mama iubitului meu mi-a zis: „Hey, de ce nu te tunzi? Ai părul extrem de tocit!”. Și eu am zis că are dreptate. A fost cea mai mare greșeală din viața mea. Dragă soacră, nu voi mai ține cont niciodată de sfaturile tale în legătură cu cosmetica!”, a spus Shakira.

Totuși, artista a fost încântată de ținuta pe care o purta în fotografia aleasă de cei de la British Vogue. Shakira a povestit că în imaginea de mai sus purta o rochie creată de Azzedine Alaia, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten. „Mereu a reușit să găsească ceva potrivit pentru mine, pentru fiecare eveniment, pentru că mereu am avut o problemă cu hainele. Dar el se descurca atât de bine. (....) Stilul lui a fost mereu perfect pentru silueta feminină, mai ales pentru femeile scunde, așa că rochiile lui mi-au venit mereu bine. Păcat de tunsoarea mea, dragă soacră!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.