Kiss Music News

Fotografii de colecție de la nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner! Cei doi au aniversat doi ani de căsnicie

Sophie Turner și Joe Jonas au aniversat doi ani de căsnicie.

Sophie Turner și Joe Jonas au aniversat doi ani de căsnicie și s-au gândit să marcheze acest moment cu câteva fotografii de la nunta lor, care a avut loc la Le Château de Tourreau în Franța. Evenimentul a fost unul extrem de discret, iar Joe și Sophie nu au publicat până acum imagini, preferând să păstreze intime acele momente di viața lor.

Dar, cu ocazia celebrării a doi ani de la căsătorie, actrița din Game of Thrones a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din ziua fericitului eveniment.

Adică… la naiba, au trecut 2 ani.”, a scris Sophie în descrierea fotografiilor realizate de Corbin Gurkin.

În prima imagine îi putem vedea pe cei doi ținându-se de mână, în timp ce se plimbau prin curtea castelului Le Château de Tourreau. Sophie poartă un corset și o fustă dreapta, iar Joe un costum în dungi.

Cea de-a doua fotografie este extrem de emoționantă și ne prezintă primul dans al tinerilor căsătoriți. Iar în cea de-a treia, o putem vedea pe actrița alături de domnișoarele sale de onoare în pijamele asemănătoare.

Și Joe Jonas a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din ziua nunții, majoritatea fiind momente surprinse pe ringul de dans. „Cei mai buni doi ani din viața mea. Te iubesc @sophiet.”, a scris cântărețul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.