Summer Kiss 2021

Miroase a party în weekend! Fly Project te așteaptă la un super show la Novum By The Sea, pe 3 iulie

Nu uita că în vara asta ai porția de SummerKiss oriunde te duci pe litoral!

Vara asta e în multe feluri, dar nu singuratică. E petrecerea sălbatică la care nu știi cum ai ajuns. Și când se termină. Summer is here! And it’s time for PARTY and celebration. În vara asta, Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare, iar distracția ține până în zori.

Kiss FM e peste tot, la cele mai tari petreceri de la malul mării. Așa că weekend-ul acesta, te așteptăm la Novum By The Sea la un super show Fly Project! Dacă ești prin Olimp, sâmbătă seară, vino și tu dansăm împreună pe „Toca Toca” și „Millerba”!

Oamenii vor să se distreze după perioada prin care am trecut cu toții. Vor să iasă, să facă petreceri, să danseze. Fly Project face muzica pentru oameni, iar dacă oamenii reacționează la muzica făcută de mine, dacă reușesc să transmit emoție, să cânte alături de mine pe piese, să danseze, mi-am atins scopul" povestește Tudor.

Vara asta ar putea, ar trebui și va fi vara vieților noastre. No pressure. Chiar nu e nicio presiune, sunt doar posibilități nesfârșite!

Și nu uita că în vara asta ai porția de SummerKiss oriunde te duci pe litoral! Pentru că ne dăm întâlnire cu tine în cele mai tari locații de la malul mării: la Oasis Beach & Bar în Vama Veche, pe plaja Poseidon, plaja mică, Plaja California și la Galaxy Water Park din Jupiter, Olimp, Neversea Beach în Constanța, la Fratelli, Aqua Magic și Cremma Summer Beach în Mamaia și pe Alezzi Yacht în Năvodari. La Kiss FM ai #varacutine. Ți-am pregătit cele mai tari petreceri și concerte, pentru o vară de neuitat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.