Kiss Music News

Say what?! Angelina Jolie și The Weeknd, noul cuplu de la Hollywood?

Angelina Jolie și The Weeknd au fost fotografiați împreună, în timp ce luau masa la un restaurant din Los Angeles.

Angelina Jolie și The Weeknd au fost fotografiați împreună, în timp ce luau masa la un restaurant din Los Angeles. Actrița, în vârstă de 46 de ani și The Weeknd, în vârstă de 31 de ani, au fost fotografiați plecând din același restaurant – Giorgio Baldi, din Santa Monica, la câteva minute distanță, unul după altul.

Conform unor surse citate de The Sun, cele două vedete nu ar fi avut o relație de prietenie anterior, așa că toată lumea se întreabă ce i-a adus împreună pe cei doi, la cină.

Angelina a fost menționată în trecut, în piesa „Party Monster” a lui The Weeknd, ale cărei versuri făceau referire atât la ea, cât și la Selena Gomez: „Angelina, lips like Angelina / Like Selena, a** shaped like Selena”.

În 2016, Selena Gomez, fosta iubită a lui The Weeknd, a fost văzută în compania lui Brad Pitt, care pe atunci încă era căsătorit cu Angelina Jolie. La acea vreme, The National Enquirer scria că Brad ar fi flirtat cu Selena Gomez, iar acest lucru ar fi cauzat o tensiune în relația actorului cu Angelina.

În ultima perioadă, Angelina Jolie a fost văzută în compania mai multor bărbați celebri. Săptămâna trecută, actrița a fost surprinsă în timp ce pleca din casa fostului său soț, Johnny Lee Miller. Iar în urmă cu câteva luni, Angelina a fost fotografiată în timp ce lua masa cu celebrul DJ și producător, Diplo.

The Weeknd și Selena Gomez au fost împreună timp de zece luni, însă s-au despărțit în octombrie 2017. De asemenea, artistul a avut o relație de lungă durată cu Bella Hadid, însă aceștia și-au spus adio în 2019.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.