Cool Stuff

De la prietenie, la dragoste! Zendaya și Tom Holland din „Spider Man” sunt noul cuplu de la Hollywood

Zendaya și Tom Holland, surprinși în timp ce se sărutau!

De la prietenie la dragoste a fost doar un pas! Cel puțin asta ne-o demonstrează Zendaya și Tom Holland, care au fost surprinși recent, în timp ce se sărutau. Cei doi actori, care au jucat împreună în seria Spider-Man, au fost fotografiați de paparazzi, în timp ce se sărutau într-o mașină, la semafor.

Deși Zendaya și Tom au declarat de mai multe ori că sunt doar prieteni, se pare că sărutul i-a dat de gol. În trecut, cei doi chiar au făcut glume pe seama unei potențiale relații, dorind să le demonstreze tuturor că la mijloc nu este vorba de nimic romantic.

„Îmi place că spun despre noi că mergem în vacanțe înpreună. Nu am mai fost într-o vacanță de câțiva ani buni. Dar tu, Tom?”, a scris Zendaya pe Twitter, în 2017. La rândul său, Tom i-a răspuns atunci: „Turneul de promovare se pune?”.

Până acum, Tom și Zendaya nu au comentat public fotografiile apărute în presă, așa că fanii încă așteaptă o confirmarea din partea celor doi actori.

Se pare că Tom și Zendaya le calcă pe urme altor două cupluri care au jucat împreună în Spider-Man. În 2002, Tobey Maguire și Kirsten Dunst s-au cuplat în timpul filmărilor pentru „Spider Man”. Ulterior, cei doi s-au despărțit, chiar înainte de a începe filmările pentru partea a doua.

La rândul lor, Andrew Garfield și Emma Stone au fost împreună patru ani, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „The Amazing Spider-Man”. Cei doi s-au despărțit în 2015, dar au rămas în relații bune.

Photo: PageSix

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.