Kiss Music News

Adio, burlăcie! Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita sa, după zece ani de relație

Liviu Teodorescu și iubita sa, Iulia, au făcut pasul cel mare după zece ani de relație!

Liviu Teodorescu și iubita sa, Iulia, au făcut pasul cel mare după zece ani de relație! Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil, în weekend, iar Liviu a postat imediat fotografiile de la cununie, alături de o frumoasă declarație de dragoste.

Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna”, a scris Liviu Teodorescu, pe Facebook.

La cununia civilă, Iulia a purtat o rochiță tip sacou, de un alb imaculat, având un machiaj discret și un buchețel din flori colorate.

Într-o postare de pe Instagram, Liviu Teodorescu a dat de înțeles că va urma și nunta, în curând, așa că fanii abia așteaptă să îi vadă pe cei doi în fața altarului.

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Iulia, chiar de ziua ei, dedicându-I o piesă romantică. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar fanii artistului au fost impresionați de modul original în care Liviu și-a cerut în căsătorie iubita.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.