Kiss Music News

Gwen Stefani s-a măritat în secret, la 51 de ani? Ce ar fi dat-o de gol pe artistă!

Gwen Stefani si Blake Shelton sunt impreuna de sase ani și se pare că în sfârșit ar fi făcut pasul cel mare.

În ultima perioadă, nunțile în secret sunt foarte la modă printre celebrități. Iar acum, fanii suspectează că ar fi venit și rândul lui Gwen Stefani.

Artista, în vârstă de 51 de ani, a fost recent fotografiată cu un inel cu diamante care pare a fi o verighetă, așa că zvonurile conform cărora s-a măritat în secret cu Bake Shelton nu au întârziat să apară. Fotografia în care cântăreața apare cu presupusa verighetă a fost făcută în timpul unei plimbări alături de Blake Shelton, despre care se crede că îi este deja soț.

Toate aceste imagini au apărut la câteva zile după ce Gwen a făcut o petrecere, despre care s-a zvonit că era premergătoare nunții.

Mai mult, cu câteva zile înainte de acest moment, Blake Shelton a postat pe Instagram Story o imagine cu care a pus paie pe foc. În imagine apărea Gwen, primind un cadou împachetat în hârtie, iar fotografia era însoțită de următorul mesaj: „S-a măritat”. Așa o fi oare?

Cei doi s-au cunoscut în 2014, în calitate de jurați la The Voice. Un an mai târziu ei au început să iasă împreună, după ce ambii au divorțat de partenerii lor de la acea vreme. Din relațiile anterioare, artista are trei fii pe Kingston, în vârstă de 14, Zuma de 12 ani și mezinul Apollo, de 6 ani, pentru care Blake Shelton și-a asumat rolul de tată vitreg și se pare că se descurcă de minune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.