Kiss Music News

Se leagă o idilă? În compania cui a fost surprinsă Demi Lovato

După o perioadă cu multe dezvăluiri șocante, se pare că a ieșit soarele și pe strada lui Demi Lovato!

2021 a fost  un an greu pentru Demi Lovato. Încă de la începutul anului, artista a mărturisit că a fost abuzată când lucra pentru Disney, și a dezvăluit că, în trecut, a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord și totul a culminat cu anunțul că se indentifică drept persoană non-binară.

Dar acum se pare că a ieșit soarele și pe strada ei! Artista s-a bucurat de o zi plină de voie bună la petrecerea de lansare a filmului „Space Jam: A New Legacy”, care a avut loc la un parc de distracții. Și nu a fost singură! Demi a venit însoțită de nimeni alta decât Noah Cyrus, sora mai mică a lui Miley Cyrus.

Mai mult, artistele care au colaborat, la începutul acestui an, pentru piesa „Easy”, au fost fotografiate ținându-se de mână la petrecere. În rest, în timpul evenimentului, cele două au fost discrete și au încercat să păstreze lucrurile relaxate, fiind acompaniate și de vechiul prieten al lui Demi, Matthew Scott Montgomery.

Cu toate acestea, ele au atras toate privirile și cu ținutele. Demi a purtat un tricou roz aprins și o pereche de pantaloni de trening, pe care le-a accesorizat cu o cravată, o pereche de adidași albi, o borsetă galbenă și o cămașă neagră. Cât despre Noah? Cântăreața, în vârstă de 21 de ani, a optat pentru o ținută confortabilă cu un hanorac alb supradimensionat și pantaloni din denim cu imprimeuri și patch-uri îndrăznețe.

Ieșirea celor două vine la o săptămână după ce au concertat impreună pentru YouTube 2021 Pride. „Mulțumesc @noahcyrus pentru că ai fost alături de mine la petrecerea pride @ youtube 2021”, a scris pe Instagram artista. „Sunt atât de fericită că în sfârșit am ajuns să cântăm împreună piesa noastră #Easy”. Noah a răspuns: „Îți mulțumesc că m-ai inclus, a mers totul ca uns și nu-mi fac niciodată griji când sunt cu tine”.

Informația conform căreia există o idilă între cele două a început să circule încă din luna martie, de la înregistrarea piesei. O sursă a declarat atunci că vedetele erau „foarte apropiate”, sugerând că între ele este ceva mai mult decât o prietenie. Cu toate acestea, o persoană apropiată lui Demi a numit zvonurile „ciudate” și a reiterat că „nu sunt împreună”.

„Uneori iau cina împreună, dar nu într-un sens romantic", a declarat aceasta. „S-au reîntâlnit pentru acest cântec care a fost ceva cam de ultim moment și au mai petrecut timp împreună”. Până acum, niciuna dintre cele două nu a confirmat sau infirmat că ar forma un cuplu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.