Cool Stuff

Cel mai bine păzit secret al lui Amber Heard. Actrița a devenit mămică!

Amber Heard a dezvăluit că a devenit mamă și a publicat prima fotografie cu fiica ei.

Amber Heard, actrița din „Aquaman”, a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 35 de ani! Fosta soție a lui Johnny Depp a apelat la o mamă surogat și este în al nouălea cer.

Bebelușul s-a născut pe 8 aprilie, dar până acum, aceasta a ținut totul secret. Micuța a primit numele Oonagh (Una, Oona), care are origini irlandeze și înseamna miel, dar și Paige, un tribut adus mamei ei, Paige Heard, care a murit anul trecut.

Amber a dat marea veste printr-o postare pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit și prima fotografie cu fiica ei.

„Sunt atât de încântată să vă împărtășesc această veste. Acum patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am hotărât să se întâmple totul în termenii mei. O parte din mine simte că viața mea privată nu este treaba nimănui. Înțeleg, de asemenea, că natura muncii mele mă obligă să iau controlul asupra acestui lucru. Ea este începutul restului vieții mele”, a scris aceasta.

Ea a mărturisit, de asemenea, că în urmă cu ceva timp a aflat că nu va putea rămâne însărcinată niciodată. Iar o sursă a declarat pentru Page Six că ea și-a dorit foarte mult să fie transparentă atunci când vine vorba de nașterea copilului ei.

„Sunt atât de multe femei care simt că nu pot vorbi despre infertilitatea lor, sunt îngrijorate și jenate; Amber vrea ca ele să simtă că au susținere și să realizaeze că există și alte moduri prin care pot avea un copil, chiar dacă întâmpină probleme de fertilitate”.

Aceeași sursă a mai adăugat că actrița îi este recunoscătoare femeii care a acceptat să fie mamă surogat și care i-a îndeplinit acest vis. „Oonagh este superbă, iar Amber este fermecată de ea. A știut întodeauna că vrea să fie mamă, este cel mai mare vis al ei devenit realitate. Îi este profund recunoscătoare minunatei femei care a ajutat-o să o aibă pe Oonagh”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.