Kiss Music News

Gwen Stefani, din nou mireasă, la 51 de ani! Uite ce rochie fabuloasă a purtat în ziua nunții

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit!

Dacă în urmă cu câteva zile au apărut primele zvonuri conform cărora Gwen Stefani și Blake Shelton s-ar fi căsătorit în secret, acum nu mai există niciun dubiu. Cei doi au devenit soț și soție!

Se pare că cei doi au avut parte de o ceremonie extrem de intimă și de restrânsă, evenimentul având loc la ferma lui Blake din Oklahoma. Potrivit unei surse apropiate, Blake Shelton chiar ar fi construit o capelă în curtea sa pentru a se căsători cu faimoasa cântăreață.

„Blake a construit o capelă pe terenul fermei sale din Oklahoma. El a făcut-o, dar a avut parte și de ajutor. Se vor căsători în acea capelă, cel mai probabil la începutul anului viitor”, dezvăluia sursa pentru Us Weekly în decembrie 2020.

Gwen Stefani și Blake Shelton au dezvăluit și primele imagini de la nunta lor și, bineînțeles, toată atenția a fost asupra superbei rochii de mireasă pe care a purtat-o cântăreața.

Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, a purtat o rochie albă de mireasă creată de designerul Vera Wang. Rochia, compusă din corset, fustă scurtă, acoperită cu voaluri de tulle, este spectaculoasă, însă un anumit detaliu special a fost cu adevărat emoționant. Vera Wang a fost cea care a dezvăluit că pe voalul de mireasă purtat de Gwen au fost brodate numele mirilor, dar și Kingston, Zuma și Apollo, numele celor trei copii pe care Stefani îiare din fosta căsnicie cu Gavin Rossdale.

În luna octombrie a anului trecut, Gwen Stefani și Blake Shelton au anunțat că s-au logodit. Cei doi s-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare de la The Voice, iar de atunci formează un cuplu. Blake Shelton este și el cântăreț. Pe lângă relația amoroasă pe care o au, cei doi au colaborat și pe partea profesională, lansând piese precum Nobody But You, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Country Airplay, și Happy Anywhere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.