Kiss Music News

Cele mai șocante săruturi între vedetele de la Hollywood

Nu ai cum să uiți aceste săruturi memorabile!

Uneori nimic nu te mai surprinde la Hollywood. Iar atunci când starurile își doresc să atragă atenția, știu cum să o facă. E nevoie doar de un sărut! Iar apoi, toată lumea va vorbi despre tine. Această rețetă au aplicat-o și câteva vedete celebre, printre care Madonna, Nicole Kidman și John Travolta, care au reușit să ajungă pe prima pagină a tabloidelor, după un simplu sărut, într-un moment nepotrivit.

Nicole Kidman și Alexander Skarsgard

La gala Emmy din 2017, Nicole Kidman și Alexander Skarsgard au fost premiați pentru apariția în serialul Big Little Lies. În producția HBO, cei doi au jucat rolul unui cuplu căsătorit, deși în realitate, între cei doi nu a existat niciodată o relație amoroasă. Însă, înainte ca Skarsgard să urce pe scenă pentru a-și ridica trofeul, Nicole Kidman l-a sărutat pe actor, chiar în fața soțului ei, Keith Urban.

Drake și Madonna

În timpul unui show la Coachella în 2015, Madonna l-a sărutat pasional pe Drake,  iar reacția artistului nu a fost una de încântare. Ulterior, Drake a oferit o serie de explicații pe Instagram, declarând că a fost încântat de fapt de sărutul cu Madonna.

Meghan Trainer și Charlie Puth

La gala AMA din 2015, Meghan Trainer și Charlie Puth au urcat împreună pe scenă pentru a cânta piesa „Marvin Gaye ”. Însă, nimeni nu se aștepta la un sărut pasional între cei doi artiști, mai ales că aceștia nu formau un cuplu.

John Travolta și Scarlett Johansson

John Travolta a reușit să marcheze ediția din 2015 a Premiilor Oscar, cu o gafă de zile mari. Actorul a încercat să o pupe pe obraz pe Scarlett Johansson,  în timp ce trecea prin spatele ei, pe covorul roșu, însă, actrița s-a speriat, iar gestul actorului a făcut-o pe Scarlett să se simtă inconfortabil.

Robert Pattinson și Taylor Lautner

Deși Robert Pattinson și Kristen Stewart au câștigat trofeul MTV Movie Award pentru „Cel mai bun sărut” de pe marile ecrane, Rob a decis să recreeze acel moment, pe scenă, alături de un alt coleg – Taylor Lautner. „Cred că printre voi sunt câțiva care vor aprecia mai mult acest sărut”, a spus Rob, în fața fanilor, lăsându-i să creadă că o va săruta pe Kristen.

Madonna, Britney Spears & Christina Aguilera

În 2003, în timpul galei VMA, Madonna s-a sărutat cu Britney Spears, chiar în fața lui Justin Timberlake. Iar la câteva secunde, regina muzicii pop a sărutat-o pasional pe Christina Aguilera. Iar momentul lor a rămas unul de neuitat în istoria premiilor muzicale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.