Hot On Kiss

Adrian Sînă - „Muzica românească nu a murit internațional”

Olivia Addams și Adrian Sînă ne-au vizitat în această dimineață la Kiss FM și ne-au încântat cu noul lor single „Heart Attack”

Olivia Addams și Adrian Sînă ne-au vizitat în această dimineață la Kiss FM și ne-au încântat cu noul lor single „Heart Attack”. Iar cu această ocazie, cei doi artiști au rămas la povești cu Johnny și Soci și ne-au povestit cum a luat naștere colaborarea lor:

Sunt fericit că am avut ocazia de a face această piesă alături de Olivia, pentru că o apreciez foarte mult și mi se pare că e un moment bun pentru industria muzicală românească să revină la ceea ce se întâmpla acum 7-10 ani.  Noi, românii, suntem foarte creativi și pasionali în general și cred că avem acea chestie pe care alții nu o au.  Și cred că e bine să mai apară artiști precum Olivia și să le arate tuturor că uite, muzica românească nu a murit internațional”, a spus Adrian Sînă.

De asemenea, artistul ne-a povestit că a fost provocare să aleagă titlul „Heart Attack”, pentru noua sa piesă, dorind să opteze pentru un titlu care să șocheze: „În muzică sunt foarte puține lucruri care mai pot fi spuse și care șochează. E greu să mai scrii versuri în ziua de astăzi, astfel încât să spui lucruri care s-au mai zis, dar într-un mod diferit. E mai complicat să scrii versuri în română, decât să scrii versuri în engleză”.

Te invităm să urmărești mai jos interviul cu cei doi artiști, de la „Dimineața cu Johnny și Soci”!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.