Cool Stuff

Scarlett Johansson este însărcinată. Iată cine este soțul frumoasei actrițe!

Vine barzaaaa! Scarlett Johansson este însărcinată.

Scarlett Johansson este însărcinată. Actrița din „Avengers” va avea primul său copil cu actualul soţ, Colin Jost. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, mai are o fetiţă, Rose Dorothy Dauriac, din fosta căsnicie cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

Scarlett Johansson nu a participat la premiera filmului „Black Widow”, așa că fanii au început imediat să se întrebe ce se întâmplă cu celebra actriță. Și din câte se pare, motivul absenței sale de pe covorul roșu a fost unul întemeiat. O sursă a declarat publicaţiei DailyMail că superstarul va naşte „în curând”: „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântaţi”.

Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”, a spus o altă sursă.

Zvonurile privind sarcina actriţei circulă de mai mult timp. Ea a ratat acţiunile programate pentru lansarea viitorului ei film din seria Marvel, Black Widow. „Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova „Black Widow”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney şi este atât vedeta, cât şi producător executiv”, a declarat un apropiat al vedetei.

Scarlett şi Colin sunt împreună din 2017. Comediantul a cerut-o în căsătorie în 2019, dar ceremonia a fost amânată. Pandemia le-a distrus şi mai mult planurile şi au reuşit să se căsătorească abia în 2020, la casa actriţei din New York.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.