Cool Stuff

„Game of Thrones” atunci și acum. Cât de mult s-au schimbat actorii de la începutul serialului

Îți vine să crezi sau nu, au trecut deja 10 ani de la difuzarea primului episod din „Game of Thrones”.

Când vorbim despre „Game of Thrones” sunt doar două variante: ori îl iubești, ori îl urăști. Nu există variantă de mijloc! Dar nimeni nu poate nega faptul că serialul a fost un adevărat fenomen.

Îți vine să crezi sau nu, au trecut deja 10 ani de la lansarea primului episod, iar actorii s-au schimbat foarte mult în acest timp. Iată cum arată și ce mai fac acum actorii din „Game of Thrones”!

Sean Bean — Eddard Stark

Deși povestea Lordului Eddard Stark este limitată la un singur sezon, acesta a devenit unul dintre cele mai populare personaje. În prezent, Sean Bean continuă să joace în filme și seriale TV.

Iwan Rheon — Ramsay Bolton

Ramsay Bolton, interpretul ticălosului Iwan Rheon, lucrează în continuare la cariera sa, atât la cea de actor, cât și la cea de muzician.

Nikolaj Coster-Waldau — Jaime Lannister

Este greu de crezut că cuceritorul Jaime are deja 50 de ani. Recent, actorul și-a lansat propria casă de producție și așteptăm cu nerăbdare să vedem următoarele lui proiecte.

Maisie Williams — Arya Stark

În ciuda vârstei sale de doar 24 de ani, actrița a jucat deja în zeci de filme, seriale și videoclipuri. În plus, H&M tocmai a anunțat că Maisie Williams este noul lor ambasador global pentru sustenabilitate.

Richard Madden — Robb Stark

Soarta lui Robb Stark nu a fost deloc de invidiat, dar în viața reală, actorul are un extrem de mult succes. El a jucat în numeroase blockbustere și, în 2019, a primit un doctorat onorific de la Royal Conservatoire of Scotland.

Gethin Anthony — Renly Baratheon

De la ultima apariție din „Game of Thrones”, actorul a jucat în multe proiecte, în roluri principale sau secundare. Iar unul dintre cele mai roluri este cel al lui Gethin din miniseria „Manhunt”.

Rose Leslie — Ygritte

Rose Leslie nu l-a cucerit doar pe John Snow, în serial, ci și pe interpretul personului, în viața reală. În prezent, cei doi sunt căsătoriți, iar la începutul acestui an, au devenit părinți.

John Bradley — Samwell Tarly

John Bradley a fost făcut pentru acest rol și l-a obținut de la prima audiție. Acest războinic ușor neîndemânatic, dar amabil, a cucerit inimile multor spectatori și din fericire, actorul este implicat în câteva proiecte noi.

Finn Jones — Loras Tyrell

După ce povestea lui din „Game of Thrones” s-a încheiat tragic, actorul a mai jucat în câteva seriale și a obținut rolul prinicpal în „Marvel: Iron Fist”.

Carice van Houten — Melisandre

Melisandre este unul dintre cele mai misterioase personaje din serie. Dar interpreta sa nu este doar o actriță talentată, ci și o cântăreață foarte bună. Ea continuă să le aducă bucurie fanilor săi cu noile sale piese și cu cele mai recente roluri.

Dean-Charles Chapman — Tommen Baratheon

Dean-Charles a interpretat două personaje din serie: a avut câteva apariții în rolul lui Martyn Lannister, iar mai târziu a intrat în pielea lui Tommen Baratheon. Iar unul dintre cele mai recente roluri este cel din celebrul film „1917”.

Kerry Ingram — Shireen Baratheon

Este greu de crezut că o fetiță care a emoționat milioane de oameni în urmă cu câțiva ani, are acum 22 de ani. Iar actrița continuă să lucreze la cariera sa!

Alfie Allen — Theon Greyjoy

Actorul a fost nominalizat la Primetime Emmy Award pentru interpretarea lui Theon, din ultimul sezon al showului. Lucru deloc surprinzător, având în vedere că personajul său a creat sentimente contradictorii pentru spectatori. 

Conleth Hill — Lord Varys

Conleth Hill este un actor extrem de căutat în zilele noastre. Mai mult, autorul George R. R. Martin a menționat că actorul ar putea fi alegerea perfectă pentru un alt personaj principal din posibilul film bazat pe celălalt roman al său.

Peter Dinklage — Tyrion Lannister

Actorul a devenit faimos la nivel internațional odată cu rolul lui Tyrion Lannister. El este iubit atât de public, cât și de critici și continuă să joace într-o mulțime de producții.

Lena Headey — Cersei Lannister

Mamă devotată, dar nemiloasă cu dușmanii ei, Cersei Lannister s-a numărat pritre personajele preferate ale fanilor. Și spre bucuria lor, în curând o vor putea vedea în mai multe proiecte, care acum sunt în etapa de producție.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.