Hot On Kiss

Andia - „Îmi dau seama că am puterea de a transmite emoții prin piesele mele”

Andia, vocea hiturilor „Retrograd” și „Anotimpuri”, a venit la Kiss FM!

„Retrograd” îți spune ceva? Dar „Anotimpuri”? Dacă ai ascultat cele două piese, atunci sigur știi cine este Andia! Artista ne-a vizitat la Kiss Kiss in the Mix și ne-a povestit mai multe despre începutul carierei sale, despre colaborarea cu DJ Project, dar și despre proiectul său solo.

„Am avut și alte piese, înainte de a lucra cu DJ Project, dar nu au avut succes. Prima piesă care a avut succes a fost „Salcâmii”, alături de Spike”, a spus Andia.

 

Ulterior, artista ne-a povestit cum i-a cunoscut pe băieții de la DJ Project și cum a început toată povestea  #Retrograd:

Cu DJ Project, am ajuns să colaborez prin Alex Pelin, un prieten de studio. Ei căutau o voce feminină, o voce fresh, și Alex Pelin m-a recomandat. Și ne-am întâlnit la o cafea, ne-am înțeles foarte bine și așa a început colaborarea DJ Project x Andia”.

Însă, pe lângă colaborările cu DJ Project și Spike, Andia lucrează și la un proiect solo, de care este extrem de încântată.

„Am și proiectul solo, proiectul Andia. Urmează să lansez mai multe piese în această direcție. Am un hype diferit acum pentru că pot să îmi dau seama de faptul că am puterea de a transmite emoții prin piesele mele. Visez la un album solo, numai cu piesele mele”, a spus Andia.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Andia mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.