Cool Stuff

Zece celebrități care au avut job-uri ciudate înainte de a da lovitura la Hollywood

De la mascotă la portar sau recuperator, iată cele mai ciudate locuri de muncă pe care le-au avut vedetele noastre preferate.

Mai există cineva care nu a auzit de Brad Pitt, Victoria Beckham sau Nicole Kidman? Ei bine, niciunul dintre ei nu s-a născut vedetă. Mai mult, înainte de a ajunge cunoscuți în toată lumea, au lucrat în alte domenii și chiar au avut job-uri total opuse cu ceea ce fac acum.

De la mascotă la portar sau recuperator, iată cele mai ciudate locuri de muncă pe care le-au avut vedetele noastre preferate.

Danny DeVito


Deși Danny DeVito nu este cunoscut pentru freza sa, într-o vară, actorul a avut un job total neobișnuit. Acesta a lucrat la o morgă, unde se ocupa de părul celor decedați.

Hugh Jackman

Înainte de a deveni erou Marvel, Hugh Jackman a avut chiar mai multe job-uri, fără să aibă vreo legătură cu actoria. El a lucrat la o benzinărie, a fost clown la petreceri, iar în cadrul unui eveniment, pe covorul roșu, unul dintre foștii săi elevi l-a abordat, dezvăluind astfel că Hugh Jackman a fost profesorul lui de gimnastică. 

Victoria Beckham

La începuturile ei, Victoria Beckham se îmbrăca în spermatozoid și mergea pe role într-o emisiune de pe BBC, numită „Body Matters”, care avea ca scop educația sexuală. Desigur, asta se întâmpla cu mult înainte de Spice Girls și de David Beckham.

Brad Pitt

Înainte de a deveni unul dintre cei mai apreciați actori și râvniți bărbați, Brad Pitt a fost mascota fast food-ului El Pollo Loco. El era îmbrăcat din cap până în picioare într-un costum de pui și stătea în fața restaurantului făcându-le cu mâna trecătorilor.

Dar acesta nu a fost singurul lui job ciudat. Actorul a mai recunoscut, de asemenea, că a fost șofer pentru o trupă de stripperi și a cântat în diverse locuri, pentru a face bani.

Demi Moore

Poate că Demi Moore pare delicată, dar de fapt, este o adevărată leoaică. Se pare că în trecut, înainte de a fi cunoscută în lumea întreagă, a fost recuperator. În anii '70, ea a renunțat la liceu și a pentru o scurtă perioadă de timp, a colectat datorii.

Sylvester Stallone

Dacă înainte de a deveni cunoscuți, unii actori au avut job-uri din cu totul alt domeniu, Sylvester Stallone a fost mereu activ în domeniu. Înainte de a da lovitura la Hollywood, el a mai jucat într-un film, dar de alt gen.

În 1970, Sylvester Stallone a jucat într-un film pentru adulți, numit „Party at Kitty and Stud's”. El a vorbit deschis despre acest lucru și susține că, la acea vreme, era atât de sărac încât avea de ales între a face asta sau a jefui pe cineva.

Nicole Kidman

Nicole Kidman nu a avut o adoloescență ușoară. După ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer mamar, tânăra de doar 17 ani a renunțat la școală și a devenit maseur, pentru a-și ajuta familia cu bani. În cele din urmă, a reușit să-și urmeze visul de a deveni actriță, iar acum doar cei din familie se mai bucură din când în când de câte un masaj ca la carte.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughery nu s-a ferit să-și murdărească mânile. La propriu! În studenție, în timpul unui schimb de experiență în Australia, Matthew a curățat cotețe de găini și a spălat vase. Când a fost întrebat ce impact au avut aceste job-uri asupra lor, actorul a oferit un răspuns caracteristic: „Aceste tipuri de experiențe sunt cele care lasă într-adevăr o amprentă asupra ta”.

Kate Winslet

Înainte de a da lovitua la Hollywood, Kate făcea sandvisuri la un magazin din orașul natal. De fapt, tânăra în vârstă de 17 ani la acea vreme, pregătea un sandvis cu pastramă când a primit vestea că va juca în „Heavenly Creatures”, primul ei film. Ea își amintește că a izbucnit in lacrimi, iar restul e istorie.

Jim Carrey

Jim Carrey a abandonat cursurile la 15 ani, deoarece familia nu și-a mai permis să îl țină în școală. La scurt timp, el s-a angajat ca portar, purtând mereu cu el o bată de baseball doar pentru că voia „cu ardoare să lovească ceva”. El a mai dezvăluit că dacă nu ar fi avut noroc cu actoria, probabil și acum ar fi lucrat în fabricile siderurgice din Ontario.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.