Kiss Music News

I-ai ascultat piesele, dar i-ai urmărit filmele? Iată cinci producții în care a jucat și Smiley

În curând, vom avea ocazia de a-l vedea pe Smiley, pe marile ecrane, chiar în rolul principal, într-o dramă regizată de Iura Luncașu.

I-ai ascultat hiturile de atâtea ori, l-ai urmărit la televizor în cele mai tari show-uri de talente și l-ai văzut într-o mulțime concerte. Dar, pe lângă muzică, Smiley mai are de adăugat ceva în portofoliu. Pe lângă cariera muzicală și cea din televiziune, artistul se poate lăuda și cu o carieră în actorie. Iar în curând, vom avea ocazia de a-l vedea pe Smiley, pe marile ecrane, chiar în rolul principal, într-o dramă regizată de Iura Luncașu. 

Un film simplu (2008)

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internațională? Smiley are la dispoziție o zi pentru a găsi răspunsul. Un vânător de talente american îi promite o carieră în State, cu condiția să renunțe la Simplu. Băieții au mirosit mișcarea și îi bat obrazul, iar asta nu îi ușurează deloc decizia. Viața lui Smiley se complică și mai mult când o întâlnește pe Mia, o fată misterioasă, pasionată de balet și de... cursele de mașini tunate. Dragostea la prima vedere e un lucru minunat, dar timpul trece si Smiley trebuie sa se hotarasca. Oare la finalul zilei trupa Simplu va mai urca pe scena primului MTV Block Party din România? O comedie romantică în ritmuri de dance care ne amintește că viața ar fi simplă dacă nu am complica-o noi.

Nașa (2011)

Jennifer este o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în București. Este căsătorită cu Radu Prodan, un respectat finanțist român, și împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.

Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de nașă, poliția năvălește în biserică și îl arestează pe soțul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather. Așa se face că eroina noastră se trezește prinsă într-o poveste cu mafioți adevărați, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricțiile judecătorești emise pe numele său o împiedică să iasă din țară, și, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăția soțului ei.

Selfie (2014)

În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agață la mare par mai mult decât dispuși să le ofere tot ce-și pot imagina.

Oh, Ramona (2019)

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Odată pentru totdeauna (Urmează să fie lansat)

Smiley face un pas hotărât către actorie cu un prim rol principal într-un film românesc. Artistul este protagonistul peliculei „Odată pentru totdeauna", care tratează un subiect fierbinte al ultimilor ani, ce și-a făcut loc în sfera publică după o lungă perioadă în care a fost ignorat ori stigmatizat. Smiley joacă în acest film rolul regizorului de succes care se luptă cu depresia, însă, la un moment dat, diverse evenimente tragicomice îi schimbă cu totul viața.

Deși nu a dorit să dezvăluie publicului foarte multe detalii despre rolul său, Smiley le-a transmis fanilor un mesaj prin care a mărturisit că experiența pe care o trăiește pe platoul de filmare este una inedită.

Trăiesc o experiență foarte interesantă la filmările pentru „Odată Pentru Totdeauna" în regia lui Iura Luncașu! Stați cu ochii pe mine, vă voi da mai multe detalii despre rol și despre ce se mai întâmplă pe aici", a scris Smiley pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.