Kiss Music News

Halsey scrie istorie cu coperta noului ei album. Imaginea a strâns deja 4 milioane de like-uri!

Halsey scrie istorie cu coperta celui de-al patrulea album.

Halsey scrie istorie cu coperta celui de-al patrulea album. Cântăreața a publicat de curând coverul oficial pentru noul său album, iar imaginea a strâns în doar câteva ore, sute de aprecieri. În fotografie, Halsey apare într-o ținută regală, având un sân dezgolit, în timp ce ține în brate un bebeluș.

„Acest album este un întreg concept, despre bucuria și onoarea de a da naștere unui copil”, a spus Halsey, care urmează să nască în curând. „A fost foarte important pentru mine ca această copertă să surprindă sentimentele prin care am trecut în ultimele luni”, a spus Halsey, pe Instagram.

Cântăreața, a cărei carieră a început în 2015, odată cu lansarea albumului „Badlands”, a mai declarat: „Corpul meu a aparținut întregii lumii, în moduri diferite, de-a lungul anilor, iar prin această copertă, încerc să îmi reclam autonomia și să îmi restabilesc mândria și puterea”.

De asemenea, cântăreața a atins un alt subiect sensibil, prin publicarea coverului pentru noul său album: „Ne tot luptăm de mult timp cu stigmatul acesta social privind alăptarea în public, așa că sper că noul album va fi un pas în direcția corectă”, a spus Halsey. „Acest cover celebrează frumusețea corpului în timpul sarcinii, dar și postpartum, ca fiind ceva minunat, demn de admirație”.

Cântăreața a realizat chiar și un clip special, filmat în cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York. În imaginile surprinse, Halsey poartă o rochie argintie și o capă oranj și este filmată în timp ce se plimbă pe holurile muzeului, admirând câteva picturi celebre, printre care și „Madonna and Child”, care i-a devenit sursă de inspirație pentru noul album. La finalul clipului, Halsey le dezvăluie fanilor coverul foto pentru noul său album, care va fi lansat pe 27 august.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.