Summer Kiss 2021

Hai la mare în weekend! Dub FX și Fedde Le Grand te așteaptă la Neversea Beach

Așa cum ți-am promis, în vara asta, Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare.

Așa cum ți-am promis, în vara asta, Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare, iar distracția ține până în zori. Iar dacă nu ți-ai făcut planuri în weekend, Kiss FM te invită la un super-party, pe plaja Neversea din Constanța, pe ritmurile celor mai tari DJ.

Vineri, distracția începe de la ora 18:00, alături de Julian M, Dub FX & Mr. Woodnote, iar sâmbătă, petrecerea continuă pe plaja Neversea, alături de Fedde Le Grand, DJ Andi și DJ Shiver.

Accesul la eveniment este gratuit, iar distracția este astfel garantată tuturor. Dacă îți era dor de vibe-ul de festival, nu mai sta pe gânduri! Caută cel mai tare outfit și fugi la mare în weekend, să te bucuri de muzica ta preferată.

Plaja Neversea este amenajată special pentru turiști, iar decorul îți va aduce aminte cu siguranță de atmosfera de festival. Leagăne, umbreluțe, hamace și șezlonguri - toate astea te așteaptă la Neversea Beach!

Nu uita că în vara asta ai porția de SummerKiss oriunde te duci pe litoral! Pentru că ne dăm întâlnire cu tine în cele mai tari locații de la malul mării: la Oasis Beach & Bar în Vama Veche, pe plaja Poseidon, plaja mică, Plaja California și la Galaxy Water Park din Jupiter, Olimp, Neversea Beach în Constanța, la Fratelli, Aqua Magic și Cremma Summer Beach în Mamaia și pe Alezzi Yacht în Năvodari.

Oricum ar fi vara asta, ești bine cu tine. Și noi suntem bine cu tine. La SummerKiss. Ia #mareacutine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.