Kiss Music News

Cine este românul care a cântat la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton?

Știai că un român a cântat la nunta lui Gwen Stefani?

Știai că un român a cântat la nunta lui Gwen Stefani? Celebra artistă s-a căsătorit săptămâna trecută, cu iubitul ei, Blake Shelton, iar la eveniment, a cântat qvartetul lui Ion Zanca, un artist român, în vârstă de 40 de ani, care locuiește în Texas.

Românul face parte din qvartetul – Dallas String Quarter, iar de-a lungul carierei sale, a fost invitat să cânte în deschidere pentru NFL, NBA, dar și în deschiderea unor concerte grandioase, marca Bon Jovi, Diana Ross și Kenny G, care au avut loc în Statele Unite.

Cum a ajuns românul să cânte la nunta celebrei Gwen Stefani? Ion Zanca a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Pro TV cum a fost contactat:

În 2007 am făcut în America un cvartet, numit Dallas String Quartet. În ultimii ani acest grup s-a stabilit ca unul dintre cele mai bune grupuri muzicale din zonă cântând de la concerte și săli celebre până la președinți de stat. Compania de evenimente și planning pentru organizarea nunții lui Gwen Stefani ne-a recomandat pe noi ca trupă și restul a decurs de la sine”.

Românul a povestit că nu o cunoștea personal pe Gwen Stefani și că nu a avut șansa de a cânta alături de ea, nici măcar la nuntă, aceasta fiind ocupată cu invitații.

Ion Zanca a declarat pentru ProTV că nu deține fotografii de la nunta celebrei artiste, însă, experiența a fost una memorabilă:

Amândoi sunt oameni foarte celebri în America și prețuiesc foarte mult ca aceste momente să rămână private. Pozele le dețin doar dânșii și noi vrem să le respectăm dorința. Invitații au fost rugați să lase telefoanele deoparte”.

După nunta artistei, Ion Zanca și qvartetul său au căpătat și mai multă notorietate, mai ales că Gwen i-a lăudat pe contul ei de Instagram:

Foarte multă presă a scris despre acesta nuntă și automat și noi am ieșit astfel în evidență pentru că Gwen ne-a dat credit pe contul ei de Instagram. Acum am terminat un eveniment pentru Ferrari și suntem ocupați cu evenimente până în vara anului 2022”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.