NEWS

În plină caniculă, primăria din Arad probează brazii de Crăciun

Primarul Aradului s-a apucat deja de pregătirile pentru Crăciun și a început să probeze mai multe modele de brazi artificiali.

Deși Arad se află pe lista zonelor cu cod galben de caniculă, Primăria orașului se gândește deja la Sărbătorile de iarnă. Primarul Aradului s-a apucat deja de pregătirile pentru Crăciun și a început să probeze mai multe modele de brazi artificiali.

Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și... evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!Acum doar probăm modelul la scară redusă... Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”, a scris pe Facebook, Primarul Municipiul Arad – Călin Barț.

Localnicii nu au părut prea încântați de activitățile primăriei și și-au exprimat reacțiile printr-o serie de comentarii acide, considerând că alte aspecte sunt mult mai importante în oraș.

Însă, au fost și persoane care au lăudat decizia primarului și chiar i-au sugerat ce model de brad să aleagă pentru Crăciun.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.