Kiss Music News

MIRA și DJ Project fac din nou echipă și lansează piesa „Cheia inimii mele”

La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single – „Cheia Inimii Mele".

La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single – „Cheia Inimii Mele", o piesă cu un mesaj sensibil inspirat dintr-o poveste de dragoste din trecut, a cărei rană încă nu s-a vindecat.

„Încă de la prima noastră colaborare am simțit că proiectele ce le vom lansa împreuna vor fi foarte iubite de public. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută și, aparent, nu a dispărut nici până în ziua de azi. Sperăm din suflet ca noua noastră colaborare să fie una îndrăgită de toți iubitorii de muzică" a spus MIRA.

Nu este prima noastră colaborare cu MIRA, ne cunoaștem stilul, tempoul și felul cum lucrăm, iar din punctul meu de vedere, este important să simți partenerul pentru a crea ceva frumos. Prin piesa „Cheia Inimii Mele", vrem să transmitem ascultătorilor noștri armonia pe care am creat-o în timpul înregistrării acestui single." a comunicat DJ Project.

Piesa a fost compusă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida, Achi și MIRA, scrisă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida și MIRA, producția fiind semnată de Andy Platon și Gino Manzotti.
 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.