Kiss Music News

S-au certat, iar acum au lansat piesă împreună. Uite cu cine a colaborat Maluma!

MALUMA a scos o piesă cu unul dintre prietenii săi!

La începutul săptămânii, Maluma și Scott Disick, fostul soț al lui Kourtney Kardashian, au iscat o adevărată vâlvă pe Twitter, după ce au început să se insulte reciproc. Iar acum, cei doi ne dovedesc faptul că sunt cei mai buni prieteni, atât de buni, încât au lansat și o piesă împreună „Sobrio”.

În videoclipul piesei, Maluma suferă după ce fosta sa iubită, interpretată în clip de modelul israelian Eden Fines, își găsește fericirea în brațele unui alt bărbat, personaj interpretat de Scott.

Și în noua piesă Maluma vorbește despre o inimă frântă, dar spre deosebire de „Hawaii”, de data aceasta, columbianul își arată și latura vulnerabilă.

Deși în videoclip Maluma și Scott sunt rivali, în viața reală, cei doi au fost prieteni pentru o bună perioadă de timp. Iar fanii celor doi au fost șocați, când au văzut cearta aprinsă dintre cei doi, de pe Twitter.

Care-i treaba cu tipul asta Maluma?” a scris Scott Disick pe Twitter, în urmă cu trei zile. Ulterior, Maluma i-a dat replica și i-a răspuns acid: „Care-i treaba cu tine? Vrei să fii ca mine atât de tare, încât încerci să-mi iei ce-mi aparține?”.

Apoi, Scott a ripostat și i-a scris lui Maluma: „Nu trebuie să depun prea mult efort, încearcă să te trezești, ești o glumă”.

Se pare că cei doi doar încercau să-și intre în personaj, pentru videoclipul care urma să fie lansat joi seară. Iar strategia le-a ieșit de minune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.