Cool Stuff

Angelina Jolie nu îi dă pace lui Brad Pitt. De la ce a izbucnit o nouă dispută între cei doi?

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu pare să se încheie prea curând.

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu pare să se încheie prea curând. Cei doi actori se află în mijlocul unei noi dispute, din cauza unei crame și a unui castel, Château Miraval, pe care le dețin împreună în sudul Franței.

Angelina și-a acuzat fostul soț că a blocat vânzarea cramei în niște documente depuse marți la judecătoria din Los Angeles. În documentele obținute de HollywoodLife, Angelina a cerut eliminarea unui ordin de restricție temporară automată (ATRO), un ordin de rutină de care se pare că Pitt ține cu dinții.

Angelina este dornică să vândă cât mai repede crama și să scape de afacerile comune cu Pitt, dar lucrurile nu par a fi în favoarea lui Jolie. Documentul depus de avocații Angelinei Jolie precizează: „Petiționara nu ar trebui să fie ținută ostatică pe termen nedefinit în a fi partenera de afaceri a pârâtului în ceea ce privește activele imobiliare separate într-o instanță de familie care procedează la divizarea proprietății comune.”

Avocații au mai ținut să precizeze că acea cramă este oricum proprietate exclusivă a actriței, care a achiziționat-o în august 2014, înainte de nunta cu Brad Pitt, care a avut loc la castel.

De la despărțirea furtunoasă de Brad Pitt, pe care l-a acuzat recent de violență domestică, actrița s-a concentrat pe creșterea celor șase copii ai cuplului: gemenii Knox și Vivienne de 12 ani, fiicele Shiloh (14) și Zahara (16) și fiii Pax (17) și Maddox (19).

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în 2016, după un conflict ce ar fi izbucnit la bordul unui avion particular în care se afla cuplul alături de copii. Surse din apropierea fostului cuplu afirmă că Pitt ar fi fost violent cu Maddox, la acea vreme în vârstă de 15 ani. Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta în continuare pentru a obține o custodie exclusivă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.