Kiss Music News

Sophie Turner și Joe Jonas, un cuplu chic, pe străzile din Paris

Sophie Turner și Joe Jonas au atras privirile tuturor pe străzile din Paris.

Sophie Turner și Joe Jonas au atras privirile tuturor pe străzile din Paris. Celebrul cuplu a fost surprins de paparazzi, iar în imaginile publicate online, cei doi arătau extrem de bine.

Sophie Turner, cunoscută pentru rolul din Game of Thrones, purta o bluză albă, o cămașă supradimensionată într-o nuanță deschisă, pantaloni gri și pantofi sport. Iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de ochelari, un colier cu mărgele și o geantă Louis Vuitton.

În schimb, soțul actriței, Joe Jonas, a optat pentru un costum casual maro închis, alături de o bluză albă. El a ales să completeze look-ul cu o pereche de ochelari cu lentile galbene, un colier de perle și o brățară asortată.

Data această dată, Sophie Turner și Joe Jonas nu se află în vacanță cu fiica lor, Willa, care are aproape un an. Cei doi au păstrat până acum discreția în privința ei și nu au făcut publice imagini cu ea, cu toate că au mai fost surprinși în timp ce se plimbau alături de ea.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație.  Iar cei doi s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay. În urmă cu doi ani, s-au căsătorit pentru a doua oară, la Le Château de Tourreau în Franța.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.