Cool Stuff

Bella Hadid și-a pus fanii pe jar. Cine este Marc Kalman, noul ei iubit?

Bella Hadid iubește din nou și a împărtășit asta cu toată lumea!

Bella Hadid și-a pus fanii pe jar, după ce a postat o fotografie în care apare alături de noul ei iubit, Marc Kalman. Așa că admiratorii modelului au început imediat să caute cât mai multe informații despre bărbatul misterios.

Și cum nu te pui cu fanii înfocați, iată ce au aflat! Deși Marc Kalman nu este prea activ pe rețelele de socializare, el nu este deloc străin de ce se întâmplă în showbiz. Bărbatul lucrează ca director artistic și a colaborat deja cu nume celebre din industrie precum Travis Scott sau Kng Kng Records.

El a fost implicat în mai multe proiecte din industria modei, proiectând logo-uri pentru Made Fashion Week și brand-ul A Bathing Ape. De asemenea, a luat parte la campanie de publicitate pentru compania de ochelari Smoke x Mirrors și a lucrat ca asistent pentru New York Times și T Magazine.

Kalman este foarte rezervat în ceea ce privește viața sa personală și nu are conturi de socializare publice. Însă, contul său de Instagram are câțiva urmăritori celebri – în afară de Bella – precum Virgil Abloh, Diplo și Fai Khadra.

Cum a început totul?

Primele zvonuri despre Bella Hadid și Marc Kalman au apărut la începutul lunii iunie, când au fost văzuți luând împreună prânzul. Potrivit The Sun, se pare cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Mai mult, relația lor nu ar fi chiar așa de proaspătă. Conform aceleiași surse, Bella a început să iasă cu bărbatul, la scurt timp după despărțirea definitivă de The Weeknd – care, de asemenea, a stârnit noi zvonuri, după ce a fost surprins servind masa cu Angelina Jolie.

Dar dincolo de asta, indiferent de cât timp durează relația lor, modelul nu vrea să-l mai țină ascuns pe noul iubit. Fotografia prin care a oficializat relația a fost realizată în timpul călătoriei la Paris și Cannes pentru Festivalul de Film de la Cannes și Paris Fashion Week.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.