Cool Stuff

Adela Popescu a născut al treilea copil: „Băiețelul nostru face mai mult ca zece fetiţe”

Adela Popescu a născut duminică un băiețel de nota 10, după un travaliu de aproape patru ore.

Adela Popescu a născut duminică un băiețel de nota 10, după un travaliu de aproape patru ore. Aceasta a dat vestea cea mare pe Instagram acolo unde a publicat și prima fotografie cu cel mic.

Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. Şi face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 şi s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros şi să îi povestesc despre năzdravanii de frăţiori ce îl aşteaptă acasă.

Tati a avut şi el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, ca şi de data asta, la naşterea lui, la fel ca a frăţiorilor, ploua.

Ps: Anca Sultan, ne-a ieşit şi de data asta. Mulţumesc!

Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, taţii au voie la vizita 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

O mulțime de vedete din România i-au transmis Adelei felicitări pe Instagram, iar printre cei care i-au transmis gânduri bune se numără Cabral, Răzvan Fodor, Mihaela Rădulescu, Dana Rogoz și Andra.

Adela Popescu a anunțat în ianuarie, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, că este însărcinată cu al treilea copil, iar ulterior, a dezvăluit că va fi tot un băiețel. Deocamdată, celebrul cuplu nu a dezvăluit ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil, însă, știm sigur că numele său va începe tot cu litera A. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au doi băieți, Andrei și Alexandru.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.