Summer Kiss 2021

Liviu Teodorescu & Amuly vin marți la SummerKiss Kiss in the Mix

Amuly și Liviu Teodorescu vin marți la Summer Kiss in the Mix!

Amuly și Liviu Teodorescu au colaborat recent și au lansat piesa „Modestia”, o melodie care vorbește despre efectul pe care succesul îl poate avea asupra unui artist. Dacă încă nu ai ascultat piesa, rămâi pe frecvența Kiss FM, pentru că cei doi artiști vin marți seară la Summer Kiss in the Mix, să ne povestească totul despre noua lor colaborare.

Amuly, artist cu puternice rădăcini hip-hop, a lansat primul album solo în 2020, “BLINDAT™”, pe care se regăsesc colaborări cu Ian, Killa Fonic, Nane, Connect-R și Deliric. În ziua lansării, “Blindat” a avut 21 de piese în Spotify Top 50 și întreg albumul- în primele 65 de poziții în Spotify Top 200.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România; piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 741 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent single, “Muzele”, în colaborare cu Manuel Riva, ocupă primele locuri în topurile radio & TV din România.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.